2777
2789
عنوان

مصاحبه فرهنگیان

216 بازدید | 25 پست

دوستان، 

تو مصاحبه فرهنگیان (چه از طریق کنکور چه آزمون استخدامی) چه سوالایی ازتون پرسیدن؟؟

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراحل مختلف داره

یه بخشش احکام و اصول دین

خصوصیات اخلاقی

آداب معاشرت

پوشش

معاینه پزشکی

اعتماد ب نفس و آرامش

کار و تدریس گروهی

و..

اینا تقریبا هر کدوم ۵تا۱۰ امتیاز دارن و با هم جمع میشن

و در نهایت به حد نصاب که برسه شما قبول میشید.

از وقتی که در میزنید و وارد میشید حتی اون در زدنه امتیاز داره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

قبول نشدممیممم

نمیتونم بگم اصلا ناراحت نشو

ولی هنوز ما زنده ایم، پس دوباره هم میتونی تلاش کنی

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»
معاینه پزشکی چطوریه؟

قد و وزن چک میشه

اینکه بیماری خاص دارید یا ن

پرونده پزشکی داشتید یا نه و به چه دلیل

دندونا چک میشه و..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نوع پوشش اعتقادات نماز چطوری میخونن وضو غسل کاشت ناخن راهپیمایی ولایت فقیه و انتخابات و... نماز جمع ...

مرسی جواب دادی

ی جزوه است بخون کافیه

کجا میتونم پیداش کنم؟