2821
2789
عنوان

پرینتر HP یا Canon بخرم ؟

1403 بازدید | 9 پست

من و خواهرم محصل هستیم ، میخواهیم یه پرینتر بخریم چون جزوات مدرسه و آموزشگاه خیلی زیاده اصلا به صرفه نیست که بیرون چاپ کنیم.و قابلیت ها زیر رو هم داشته باشه :

پرینتر لیزری / سیاه و سفید / چاپ دو رو / سایز A4-A5 / جوهرش شارژی باشه / کیفیت چاپ بالا / سرعت چاپ بالا / هزینه نگهداری و شارژ جوهرش به صرفه باشه /عمر طولانی داشته باشه / تعداد برگه های پرینتی هم زیاد باشه و خراب نشود

چون هر کدام از جزوه های ما 100 الی 300 صفحه است 

کانن بهتره یا اچ پی ؟ شما چه مدلی دارید ؟ راضی هستین ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

اچ پی حرف نداره

هم برای خودم هم برای خونه مامان اینا هم برای خواهر زاده ام اچ پی هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کانن دارم ، راضی ام . اچ پی هم خوبه.  لیزری سیاه و سفید بخر ، کارتریجش هم راحت شارژ میشه ، خر ...

مدلش رو میدونی ؟ کیفیتش خوبه ؟ راضی هستی ؟

میشه باهاش تعداد زیاد چاپ کرد ؟

هزینه شارژ کارتیج ش چقدره ؟ 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

مدلش رو میدونی ؟ کیفیتش خوبه ؟ راضی هستی ؟ میشه باهاش تعداد زیاد چاپ کرد ؟ هزینه شارژ کارتیج ش چقد ...

Mf3010

چند سال پیش خریدم نمیدونم الان هست یا نه .

کارتریجش رو خودم شارژ میکنم یه پودر میخرم ۳۰۰ تومن 

۸ بار میره .

بیرون نمیدونم چند میگیرن  .

Mf3010 چند سال پیش خریدم نمیدونم الان هست یا نه . کارتریجش رو خودم شارژ میکنم یه پودر میخرم ۳۰۰ تو ...

مرسی گلم :)

اسم و مدل پودرش رو میدونی ؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز