2777
2789

مادرم نزدیکه دو ساله ک فوت کرده خواهربرادرام انگار از خداشون بود ازاد شدن داداشم ک رفت ی زن مطلقه گرفت بدشم ب خاطر اون همه مارو گذاشت کنار حتی مارو نذاشت تو عقدش باشیم خواهر کوچیکم ک ی سره خونه دوست پسرشه هرچی میگم نرو نکن میگه ب تو چ داداشم ک کلأ ۱۶سالشه عرق میخوره همه با کاراشون اذیتم میکنن همه هم میگن ب تو ربطی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خونواده از هم پاشیده ایی شما نمیتونی اینارو درست کنی 

حواستو جمع کن ی بخت خوب امد سراغت برو

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

پدرتون کجاس؟ 

راست میگن مادر نباشه خانواده از هم میپاشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

غصه هیچکس نخورعزیزم بزاراولویت خودت باشی ارزش ندارن چندسال حرص همه رو خوردم واسه همه دلسوزی کردم توهمه لحظات سخت زندگیشون بودم بهم بی احترامی کردن گذشت کردم اخرمن شدم ادم بده میدونی چرا؟ چون دیگ اجازه ندادم بی احترامی کنن و عقب کشیدم دیگ باج ندادم بهشون فقط بفکرروح وروانت باش نزاربشی مث من ی ادم افسرده ک حوصله هیچیو نداره

🕊✨🤲🏻

هستش ولی ی عمر مادرم مارو جمع میکرده اون فقط پول میاورده الانم نمیتونه کنترلشون کنه

الهی بگردم 

خدا رحمتشون کنه 

مادر ستون خونه ست 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
بچیزی میگم ناراحت نشید ولی واقعا زندگیشون به خودشون ربط داره و شما نباید دخالت کنید در یه حدی میتونی ...

۱۶ ساله که الان فقط پی خوش گذرونیشه ممکنه اعتیادم به زودی پیدا کنه نمیشه بهش گفت بهس مربوط نیست.

برادرش مختاره هر کاری کنه 

۱۶ ساله که الان فقط پی خوش گذرونیشه ممکنه اعتیادم به زودی پیدا کنه نمیشه بهش گفت بهس مربوط نیست. بر ...

یه عرق خوردن واقعا نشون از بدیه طرف نیست اگه اعتیاد پیدا کنه اره ولی بقیش به خواهرشون مربوط نیست