مادرم نزدیکه دو ساله ک فوت کرده خواهربرادرام انگار از خداشون بود ازاد شدن داداشم ک رفت ی زن مطلقه گرفت بدشم ب خاطر اون همه مارو گذاشت کنار حتی مارو نذاشت تو عقدش باشیم خواهر کوچیکم ک ی سره خونه دوست پسرشه هرچی میگم نرو نکن میگه ب تو چ داداشم ک کلأ ۱۶سالشه عرق میخوره همه با کاراشون اذیتم میکنن همه هم میگن ب تو ربطی نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چ خونواده از هم پاشیده ایی شما نمیتونی اینارو درست کنی
حواستو جمع کن ی بخت خوب امد سراغت برو
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
غصه هیچکس نخورعزیزم بزاراولویت خودت باشی ارزش ندارن چندسال حرص همه رو خوردم واسه همه دلسوزی کردم توهمه لحظات سخت زندگیشون بودم بهم بی احترامی کردن گذشت کردم اخرمن شدم ادم بده میدونی چرا؟ چون دیگ اجازه ندادم بی احترامی کنن و عقب کشیدم دیگ باج ندادم بهشون فقط بفکرروح وروانت باش نزاربشی مث من ی ادم افسرده ک حوصله هیچیو نداره