2777
2789
عنوان

چطور زنمون رو مطیع خودمون کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الآن خورده میشی

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

تاپیک برادر زن موذی رو برید بخونید😂😂😂

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اومده ما رو مسخره کنه😂تاپیک های خانم های نی نی سایت را برعکس از زبان ی مرد میگه

🤣🤣

واقعا خیلی مسخرست🥴🤣🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

چه فعال هستی شما ی روزه چه تاپیکایی زدی😂

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

محبت و توجه کردن

و نشون دادن حسن نیت

به خدا همین دوتا برا خانم ها یعنی همه چیز

اگه برا خانمت شاخ و شونه بکشی قلدری کنی تهدید کنی .زیر و رو بکشی دقیقا خودت با دستای خودت فرستادیش سمت خانوادش

اما اگه جوری باهاش رفتار کنی که بفهمه میتونه بهت اعتماد کنه و دلش بهت گرم باشه . باهاش صادقی و به فکر آیندش هستی 

مثلا خودت هرماه یه مبلغی یا حتی شده سکه پارسیان براش بخری بگی این و بذار برا آیندت کنار اون موقع میفهمه شوهرش هواش و داره دیگه به کسی نیاز نداره

و مهم تر از همه حرف زدن بین زن و شوهر خیلی مهمه 

زن و شوهر باید بتونن مشکلاتشون و احساسا منفیشون و با حرف زدنن منطقی بین خودشون حل کنن 

باید با زنت حرف بزنی ببینی از چی حس ناامنی گرفته که پول های تو حسابش و خانوادش بیشتر از شوهرش خبر دارن و بدون این که بهت بربخوره اون مشکل و حل کنی

فکر کنم هدف استارتر برعکس بوده که ما از مردها ایراد نگیریم بابت فضولی خانوادشون 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

با نهایت احترام به همه خانما

روزی ۱۰۰تا تاپیک میخونید و هزاران نظر که نوشتن از خانواده شوهر دوری کن! چرا؟ چون میگن دخالت دارن. خب اینم مثل همونه 

خانواده زن یا شوهر نداره هرکی توی زندگی مشترک دخالت کنه باید براش حد و حدود تعریف کرد

البته با احترام

من خودم نه به خانواده خودم ن نه به خانواده همسرم اجازه دخالت نمیدم. اول و آخر همه چیز خودمو شوهرم و بچه هام

قدم به قدم 

یه زمانی که حالتون خوبه و فضا دوستانه طوره باهاش صحبت کن و بدون اشاره به کاری که کرده  بگو که دوست داری بعضی چیزا بین خودتون بمونه و ناراحت میشی اگه بفهمی کسی می‌دونه

https://eitaa.com/kadomikshapعضو کانالم میشیییی لباس با قیمت فوق العاده