2777
2789

چرا نمیری دکتر؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاله ی گوش خطرناک ،تو رو خدا از این کارها نکن.

من خودم استاد سوراخ کردن گوش هستم ولی هیچ وقت دست به لاله گوش نمیزنم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

😱😱

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

تو خونه نکن.   من  قسمت بدون غضروف سوراخ کردم حالت برآمده شده کلی هم عذاب کشیدم تا خوب شد راستی راست هم سوراخ نشده بصورت مارپیچی سوراخ شده 😁

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️
لاله ی گوش خطرناک ،تو رو خدا از این کارها نکن. من خودم استاد سوراخ کردن گوش هستم ولی هیچ وقت دست به ...

چه. خطری. داره سالیان سال. گذشته های. ما. این کار. کردن. مشکلی. نشده وقتی. همه. چی. رعایت کنی. بهداشتی

لاله ی گوش خطرناک ،تو رو خدا از این کارها نکن. من خودم استاد سوراخ کردن گوش هستم ولی هیچ وقت دست به ...

خب استاد،  لاله ی گوش رو سوراخ میکنن معمولا. 

لاله گوش که نرم ترین جای گوشه  گوشواره اویزون میکنن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
تو خونه نکن.   من  قسمت بدون غضروف سوراخ کردم حالت برآمده شده کلی هم عذاب کشیدم تا خو ...

خوب اره. غضروف. گوش حساس. ترهست. ولی من برای. نرمه گوش. گفتم 

چه. خطری. داره سالیان سال. گذشته های. ما. این کار. کردن. مشکلی. نشده وقتی. همه. چی. رعایت کنی. بهداش ...

خطرش عفونت هست که ممکنه به مغز هم بزنه و دردسر ایجاد کنه.دیدم که دارم بهت میگم 

لاله گوش خطرناکه تو خونه بخواهی سوراخ کنی.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خطرش عفونت هست که ممکنه به مغز هم بزنه و دردسر ایجاد کنه.دیدم که دارم بهت میگم  لاله گوش خطرنا ...

لاله. گوش ‌منظورم. نرمه گوش بود. نه. غضروف. والا. فکر نگنم. ان چنان. خطری. داشته. باشه. حالا. تو. کل. اگه. نیم. درصد. هم. یه. عفونت. کنه. که. اون. هم ‌قابل. حل. هست. من فقط. پرسیدم. کسانی. که. بلدن. راهنمایی. کنند. عوارض. اون. رو. نپرسیدم. مرسی. 

خانم های. گل. و خواهران. گلم. خواهشا.  اگه. بلد. هستید این. روش. رو. توضیح. دهید. وگرنه. خواهش. میکنم ‌دیگه. از این. که. سرزنش. کنید. و عوارض. اون. رو. گوشزد. کنید. ممنونم. من خوذم.  همه. جوانب. اون. درنظر. گرفتم. مننونم. از نگرانی. های. شما. ولی.  اون. سوالی. که. میشه. هرکی. میدونه. لطف. کنه راهنمایی. کنه. اگه. تجربه. اش. داره.  اموزش. بده. مننون. از همگی.