2777
2789

سلام 

دوستان من ۳۰سالمه 

از قبل زایمان بچه دومم که الان ۳سالش یعنی ۴سالی میشه خونریزی پریود هی کم کم شد خوب گفتم طبیعیه و اینا یعنی روز ۳کلا پاک‌پاک‌روز اول و دومم کلا در حد کممم خیلی کم از لک یکم بیشتر 

اینم بگم که سونو رفته بودم یه کیست ۳۷میل داشتم کلا یادم رفته بود دکتر نشون بدم ۲سال پیش 

الان این ماه بایذ من ۲۸اردیلهشت پریود میشدم دیشب تازه بعد ۲هفته تاخیر شدم که از دیشب هیچیییییییی نمیاد هیچی لک فقط خیلی نگرانم 

همیشه تایمم میزون بود 

باید هفته ی بعد نوبت دکتر زنان بگیرم برم بیینم چه خبره 

میشه تجربیاتتون بگید 

دخترای قشنگم نیکا و نورای من دوستتون دارمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام ۳۲ سال دارم و روز سوم کلا پاک پاک میشم  البته ازاولم زیاد  شدید نبود ولی الان کمتر شده . البته من مادرم هم توی ۳۵ سالگی یائسه شده احتمالا ارثی هست مال من 

منم مثل توام ۳۲ سال دارم و روز سوم کلا پاک پاک میشم  البته ازاولم زیاد  شدید نبود ولی الان ...

خیلی بده من خیلی نگرانم 

باز سری ها پیش که کم‌ بود نگران نبودم خیلی 

الان خیلییییی نگرانم ار دیشب پریود شدم هیچییییییی نمیاد هیچی

نوبت گرفتم چهارشنبه بعد برم دکتر بیینم چه خبره 

دخترای قشنگم نیکا و نورای من دوستتون دارمممم
خیلی بده من خیلی نگرانم  باز سری ها پیش که کم‌ بود نگران نبودم خیلی  الان خیلییییی نگران ...

نگرانی نداره بابا میری دکتر دارو میده  اتفاقا چون روش حساس شدی نمیاد این لامصب رابطه مستقیم با اعصاب و استرس داره ناخودآگاه بند میاد