2777
2789
عنوان

متاهل ها

129 بازدید | 10 پست

سلام من عقد هستم سه روزی میشه شوهرم که خیلی همدیگه رو دوست داریم ازم ناراحت شده به خاطر اینکه من رفته بودم خونه آجیم بهم گفته بود که خودم میرسونم خونتون چون از شهر اونا تا شهر ما یه ساعته بعد من چون مامانم تنها بود برگشتم خودم و الان ناراحته و نه اون پیام داده و نه من 

حالا خواستم نظر شما رو بدونم باید چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش رو توضیح بده بگو‌قصد ناراحت کردنش رو نداشتی و براش احترام قائلی ولی تو به دست آوردن دلش یا عذر ...

براش توضیح داده بودم اما بهم گفته ازت ناراحتم شدیدا

من حس می کنم پیام بدم یعنی التماس کردم

نه توی زندگی این چیزا معنی ندارع عزیزم 

تو زنگش بزن اما همیشه نه بزار دلتنگت بشه اما این بار تو زنگ بزن 

سیاست داشته باش مثال بگو میخام برم فلان جا بیا برسون منو

من حس می کنم پیام بدم یعنی التماس کردم

فرصت ب این خوبی برای باهم بودن ، نگفتید بیاد دنبالتون 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پیام بده  این دنیا ارزش نداره که غرورتون سفت بچسبی ، بهش بگو نمیتونستی مادرتو تنها بزاری دیگه توضیح اضافه هم نمیخواد بدی التماسشم نکن

یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست لطفا❤️

براش توضیح داده بودم اما بهم گفته ازت ناراحتم شدیدا

بگو اگر درکم کنی و خودتو جای من بزاری میفهمی کار درست رو کردم منم دلم میخواست با تو وقت بگذرونم و با هم برگردیم ولی شرایط اینطور ایجاب کرد ،به اندازه سعی کن برای به به دست آوردن دلش ولی حواست باشه التماس گونه یا مغرورانه نباشه ،با احترام و مهربانانه ولی مقتدرانه