2777
2789
عنوان

یاد دوران کودکی

229 بازدید | 13 پست

دوستای عزیز اگه خاطره یا اتفاق بامزه ای در کودکی براتون پیش اومده تعریف کنید. شاد بشیم.    

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من بچه اولم و طبیعتا به داداشم که بعد من بود حسادت میکردم

یبار ک مامانم میخواست مارو ببره مهدکودک داداشیمو بغل کرد

منم از حرص نشستم کف خیابون رو آسفالت چارزانو دامنم پام بود کلا خیلی تخس بودم 😂

هر وقت حس تنهایی بهت دست داد یادِ لیوانِ تنهایِ توی گونی برنج بیوفت😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یه بار بچه بودم. توپ پسر همسایه افتاده بود تو حیاتمون. نمی دونم چه فکری پیش خودم کردم.یا تحت تاثیر سریالهای تلویزیونی بودم. توپشو با چاقو دو نصف کردم انداختم جلوش. بعدش فهمیدم این پسره از خانواده خیلی خلافکارن. از اون موقع تا مدتها با ترس و لرز می رفتم بیرون. اینم چند بار منو دنبال کرد تا حسابمو برسه. منم فراری بودم.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ببخشید استارتر امروز چندشنبه س؟ شرمنده وسط تاپیک

چهارشنبه گلم.

اره 

من و دوتا آبجیم هام با صاحبکار بابام رفتیم باغشون.این بنده خدا یه ژیان داشت که با کش درش بسته میشد (جلل الخالق)

سر یه پیچ در باز شد و آبجیم شوت شد بیرون .بیچاره پشت ماشین میدوید و کمکککککککککککک

ما اصلا نمیدیدیمش

بعد صاحبکار بابام گفت اههههههههه اینو چقدر شکل لیلا...داره دنبالمون میاد گازوگرفت و یه دفعه بابام نگامون کرد که لیلا کووووووووووووو

یه بارم خواستم یه تاب درست کنم. یه طناب رو وصل کردم به یه درخت و اون طرفشو وصل کردم به یه درختی که 4-5 متر اونطرفتر بود. سوارش شدم. ضربه مغزی شدم. نمیدونم چرا این قدر نابغه بودم.

اره  من و دوتا آبجیم هام با صاحبکار بابام رفتیم باغشون.این بنده خدا یه ژیان داشت که با کش درش ...

تصورشم خیلی بامزه بود.

یه خاطره کثیف هم بگم. یه بار دختر همسایمون از تو جوب یه بادکنک پیدا کرده بود. کلی خوشحال شد. هی میرفت توش آب پر میکرد و خالی میکرد. کلی باهاش بازی میکرد. من همیشه برام سوال بود که چرا این بادکنک با بادکنکهای دیگه فرق میکنه. و اینکه چقدر زیاد باد میشه. بعدها که ازدواج کردم اون کاندوم بوده.    

یه بار با خواهرم رفتیم خونه عموم با دختر عموها  بازی کنیم خواهرم گاهی بدجنس میشه گفت بیاین نوبتی همدیگرو بکنیم تو دسشویی درو قفل کنیم اول من رفتم اونها بیرون بودن کلی بهم خندیدن بعد که من اومدم بیرون اونها سه تایی رفتن داخل منم خیلی زورم گرفت درو قفل کردم خوشحال اومدم خونمون دوساعت تو دسشویی مونده بودن کلی گریه کرده بودن هیچکس هم خونه نبودتا زن عموم رسیده بود درشون آورده بود   

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

یه بار با خواهرم رفتیم خونه عموم با دختر عموها  بازی کنیم خواهرم گاهی بدجنس میشه گفت بیاین نوبت ...