2777
2789
عنوان

ناکامی در کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 33 پست
خیلی بد:/ هرچند نتایج نیومده‌ ولی چندتا تحلیل که دیدم فهمیدم خیلی خراب کردم من زمان خیلی کم آوردم ...

💔

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سایت قلمچی نظرات آدمو دیوونه میکنه

اره دقیقا من دیگه تصمیم گرفتم بگذرم از کنکور از زندگیم لذت ببرم به هر حال یه جایی آدم باید بگذره دیگه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

دخترقشنگم

تایپک من روبخون❤️ من در شرایط افتضاح شخصی

پشت کنکور بودن و فشار اطرافیان تونستم

چراشمانتونی؟

الان صدها دانش اموز دارم اوناهم یا شدن در تلاش شدنن چراشمانباشی

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
تو سایت قلمچی نظرات آدمو دیوونه میکنه

۹۹ درصد نظرات کذبه

و خب یک درصد واقعی!

من مشاورم گلم

یکی از همکاران تا به حال قبولی نداشته

میری تو پیجش از اول تااخر کارنامه قبولی رشته های تاپ گذاشته اعتماد نکن❤️پارسال دانش اموز خودم منطقه ۳ تعهدپزشکی اورد درس عربیش رو نهایی افتاده بود!

شما غول نسازید از کنکور که استرس نگیرید

منم گند زدم الان اینقدر ناراحتم که دیگه نمیتونم بخونم

همه خراب کردن دخترم❤️من مشاورم هرروز تماس گرفتم هندل کردم انگیزه دادم

بازم ازبین ۹۰ دانش اموزم ۱۰نفرخراب کردن

نگران چی؟ فقط بخون

۹۹ درصد نظرات کذبه و خب یک درصد واقعی! من مشاورم گلم یکی از همکاران تا به حال قبولی نداشته میری ...

واقعا به  خاطر پول که چه کارا نمیکنن 

حتما برام دعا کنین 

فقط یه سوال میشه درمورد پزشکی تعهدی توضیح بدید چون خیلی نظرات منفی درموردش میشنوم

واقعا به  خاطر پول که چه کارا نمیکنن  حتما برام دعا کنین  فقط یه سوال میشه درمورد پ ...

هرچی سوال داری بپرس جواب میدم عزیزم اگر میخوای ایدی تلگرامم رو بدم بهت

ممنون میشم🙏

لطفا بهم درخواست دوستی بدید ایدیتون رو شخصی بفرستید مسیج میدم خدمتتون

دخترقشنگم تایپک من روبخون❤️ من در شرایط افتضاح شخصی پشت کنکور بودن و فشار اطرافیان تونستم چراشمان ...

دیگه انگیزه ای ندارم آخه رشته ای که میخواستمو قبول نمیشم:/

کنکورم خیلی بد بود و همه جوره خالی کردم واقعا نمیتونم ادامه بدم مثل قبل شرایط منم امسال اصلا خوب نبود چندماهی افسردگی گرفتم بابت همین کنکور و پشت کنکور بودنه

دیگه انگیزه ای ندارم آخه رشته ای که میخواستمو قبول نمیشم:/ کنکورم خیلی بد بود و همه جوره خالی کردم ...

عزیزدلم ۵۰درصد نهایی و کنکور تیرمونده! ناامیدی چرا