2777
2789
عنوان

بستری نشدم

159 بازدید | 23 پست

بچه ها امروز صب رفتم بیمارستان تا سقط انجام بدن چون تو سونو چند روزپیش مشخص شد سقط فراموش شده اتفاق افتاده ولی دکتر که اومد وسونوهارو دید گفت بنظر من خودت توی خونه دفع کنی بهتره ودوهفته صبر کن تا خودش سقط بشه نشد بیا اینجا توی بیمارستان میخوان دست کاری کنن و بارداری اول هستو به من گفت حالا میخوای چیکار کنی که منم پاشدم اومدم و بستری نشدم 

حالا مشکلی ایجاد نشه تا دوهفته دیگه مثلا عفونتی چیزی بکنه ، اشتباه کردم بستری نشدم؟ دل شوره دارم

باید بستری میشدی.چرا پاشدی اومدی؟ خوب میگفتی باشه لااقل داروهارو بده خونه استفاده کنم.اینجور وقتا دارو رو میدن طرف خونه استفاده کنه چند روز وقتی به درد و خونریزی‌افتاد میره بیمارستان اونموقع بستریش‌میکنن.خشک وخالی برگشتی اومدی؟ بقایای سقط خطرناکه.تا دوهفته دیگه احتمال Dic ولخته داره

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

خیلی متاسفم عزیزم. امیدوارم خیلی زود جاش برات پر بشه.

منم دو سال پیش این شرایط برام پیش اومد ولی فرداش به آنچنان خونریزی افتادم که اگه نمی‌رفتم بیمارستان قطعا به صبح نمی‌رسیدم. من چون شیاف هم تو مدت بارداری استفاده کرده بودم سفت چسبیده بود و دفع نمیشد. مجبور شدم کورتاژ بشم.

شما هم خیلی مراقب باش خونریزی زیاد یا حال عمومی بد داشتی فورا برو بیمارستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بستری میشدی.چرا پاشدی اومدی؟ خوب میگفتی باشه لااقل داروهارو بده خونه استفاده کنم.اینجور وقتا دا ...

آخه قبل از اینکه اصلا دکتر بیاد من به ماما گفتم که دکترا به بعضیا قرص میدن خونه دفع میکنن اینجا اینطوری نیست گفت نه اگه اینطور بخواید باید برید مطب تو بیمارستان اینکارو نمیکنن

آخه قبل از اینکه اصلا دکتر بیاد من به ماما گفتم که دکترا به بعضیا قرص میدن خونه دفع میکنن اینجا اینط ...

نه بیمارستانم اینطوری میکنن البته اگه بری کلینیک ومتخصص ویزیت کنه.زایشگاه و اورژانس زنان اینکارو نمیکنن.عصری برو پیش یه دکتر تومطب

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
مطمئنی برم مطب بهم میدن؟ میترسم اونجام برم ندن

نه دیگه بری اونجا یا بدن میدن یا سریع نامه میدن که بری لااقل بستری بشی یه فکری برات بکنن.بگو بهم گفتن تادوهفته باید بمونم واینجوری پرسیدم میگن خطرناکه سقط زیاد بمونه وباید تعیین تکلیف بشم.

من مامام. والا چیزی که‌میدونم وسمت ما انجام میدن اینجوریه

نه دیگه بری اونجا یا بدن میدن یا سریع نامه میدن که بری لااقل بستری بشی یه فکری برات بکنن.بگو بهم گفت ...

آخه دکتر و ماما چرا گذاشتن من پاشم بیام اونا که میدونن توبدن بمونه خطرناکه ، نمیدونم چرا من اینکارو کردم امروز

دکتره باید بستری می‌کرد نه اینکه بپرسه میخوای چیکار کنی و آدمو دو دل کنه

نه دیگه بری اونجا یا بدن میدن یا سریع نامه میدن که بری لااقل بستری بشی یه فکری برات بکنن.بگو بهم گفت ...

ببین من الان طبق تاریخ پریودی ۱۲ هفتم ولی توی سونو سن جنین زیر ۶ هفته زده ، با قرص راحت دفع میشه یعنی؟ 

ببین من الان طبق تاریخ پریودی ۱۲ هفتم ولی توی سونو سن جنین زیر ۶ هفته زده ، با قرص راحت دفع میشه یعن ...

بله

این سونو رو امروز که ۱۲ روز ازسقط گذشته بود دادم برای بقایا چطوره بنظرتون؟ شما که ماما هستید

سلام سونوت خوبه بقایا هم کمه احتمالا قرصو بده خونه استفاده کنی بعد که ودرد وخونریزی گرفتی وقطع شد دوباره بگه سونو بدی.

سلام من نزدیک ۱ساله پریودام ۱روزس اونم با خونریزی خیلی کم دلیلش چی میتونه باشه...

یه روز؟ یه روز که پریود نیست.باید حداقل ۴۸ ساعت خونریزی داشته باشی حالا یا کم یا زیاد،ولی ۴۸ ساعت خون گرم وبا احساس فشار. باید یه سونو رحم وضمایم بدی و بری دکتر متخصص نشون بدی

یه روز؟ یه روز که پریود نیست.باید حداقل ۴۸ ساعت خونریزی داشته باشی حالا یا کم یا زیاد،ولی ۴۸ ساعت خو ...

احساس فشار ینی چجوری معذرت میخوام ولی هروقت میرم دسشویی خونریزی دارم ینی رو پد خیلی اتفاق میفته