2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن دیگه عزیزم وقتی پزشک صلاح دیده بزن 160 واقعا برای پسر کوتاهه گناه داره ولی بازم با چندتا پزشک مشورت کن بعد بزن چون پسرعمو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی منم تو این سن قدش کوتاه بود یه دفعه قد کشید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
الان 12 سالشه قدش 145 شده چیزی که مارو مجبور کرد دکتر ببریمش علایم بلوغ بود

قد خودت و همسرت؟ 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

155 مادر . 170 پدر

میانگین قدش احتمالا همون ۱۷۰ بشه 

۱۲ سالگی دیگه بلوغ شروع میشه 

زیر ۹ بلوغ زودرس 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

میانگین قدش احتمالا همون ۱۷۰ بشه  ۱۲ سالگی دیگه بلوغ شروع میشه  زیر ۹ بلوغ زودرس

قد برادر بزرگش 175 شده قد خواهر 160 دکتر گفت خیلی دیر آوردین این الان بزور 160 بشه دیروز رفتم تامین اجتماعی برای تایید دارو اینا گفتن پرونده رو میفرستن شورا تا جواب بیاد میترسم دیر شه اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم تا حالا دو دوز آمپول برای هقب افتادن بلوغش زدم دیروز سر 28 روز دوز سوم بود ولی دکتر نگفت بزنم یا نه موندم چیکار کنم

قد برادر بزرگش 175 شده قد خواهر 160 دکتر گفت خیلی دیر آوردین این الان بزور 160 بشه دیروز رفتم تامین ...

کدوم شهری؟