2777
2789
عنوان

رفتم تو گروه دانشجوهام 😂

410 بازدید | 13 پست

تو کلاس خیلی بچه های خوبی بودن که😐😂😂

نا امید شدم😄

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       

طبیعیه   

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کاره خوبی نکردین استاد😂😂😂😂😂

دانشجوها بالاخره یه جایی رو میخوان که غیبت کنن و خودشون رو از لحاظ فکری و روانی تخلیه کنن 😁😁😁😁😁

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

استاد ریاضی ما یکم خشکه موها شونه کرده ژل زده کت شلوار 

یه روز دستش خورد به تل موهاش به روخودش نیاورد مام داریم قدقد میخندیم یواشکی

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

ما که خیلی وقتا از استادا حرصی میشیم تو گروه غیبتشونو میکنیم آروم میشیم😂

ولی تو گروه کلاسی نه. یه گروه ۴ نفره میزنیم راحت غیبتشونو میکنیم 

چون حرصمون میدین شما استادا🥲

فکر کنم سال اوله که خودت جزو دانشجوها نیستی دیگه حال می‌کنی حسابی 

نه بابا ما پیر شدیم دیگه 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       
ما که خیلی وقتا از استادا حرصی میشیم تو گروه غیبتشونو میکنیم آروم میشیم😂 ولی تو گروه کلاسی نه. یه ...

راحت باشید

البته ما هم کم حرص نمیخوریم 

استاد ریاضی ما یکم خشکه موها شونه کرده ژل زده کت شلوار  یه روز دستش خورد به تل موهاش به روخودش ...

مو مصنوعی داشت یعنی؟؟؟؟

خب کاره خوبی نکردین استاد😂😂😂😂😂 دانشجوها بالاخره یه جایی رو میخوان که غیبت کنن و خودشون رو از ل ...

بله بله😂😂

بودن😅خدا نمره هاشونو ختم بخیر کنه

نه کاری ندارم انقد شل گرفتم