این اتفاق دیشب افتاده اونوخت با خیال راحت تا صبح وایسادی تازع الآنم تاپیک زدی 🥴
من تو بارداری حالم بد بود رفتم بیمارستان ویزیت بشم یه خانومه بود میگفت ۴۲ هفتم تموم شده بچم نه تکون میخوره نه زایمان میکنم بعد دو روز تکون نخوردن اومده بود میخندید عین خیالش نبود تعریف میکرد دیگه نوبت من زودتر بود نفهمیدم بنده خدا چی شد
تنها که شدی صدایش بزن او حسین است می داند تک و تنها شدن یعنی چه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تو بارداری حالم بد بود رفتم بیمارستان ویزیت بشم یه خانومه بود میگفت ۴۲ هفتم تموم شده بچم نه تکون ...
بعضیا خيلي سرخوش و دل گنده ن بخدا 🙁😅
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
شرایطتت سخته ولی مجبوری بری دخترررر. الان شدیدا دارو نیاز داری باید بستری بشی کم کمش. ی آژانس بگیر. تو راه زنگ بزن اینور اونور بیان بچه رو از بیمارستان بردارن ببرن. ماسکم براش بزن.
اسی جان انقدر دل گنده نباش،اگه وضعیتت اینجوری که میگی وخیمه همه درکت میکنن برو به همسایه ای کسی بگو بچتو بذار پیشش خواهری مادرشوهری کسی نیست اصلا؟برو اورژانس بیمارستان فقط شراییط و بگی میبرنتت خودشون بلوک زایمان