2777
2789
عنوان

روغن زیتون دادن به نوزاد یک ماهه

15274 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

نوزادم بدجور مشکل یبوست داره،حتی همروئید گرفته😔

دلم واسش سوخت

نادونی کردم بهش روغن زیتون دادم

الان خیلی میترسم،نکنه چیزیش بشه

تروخدا ی چیزی بگید

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چیزیش میشه؟؟؟؟؟؟

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند
یعنی چیزیش میشه؟؟؟؟؟؟

باید مقعدش رو با گوش پاک کن و یه مقدار وازلین چرب میکردی 

عمیق نباشه

اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ بِمَفاتِحِ الغَیبِ اَلَتّی لا یَعلَمُها اِلّا اَنتَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدِ وَالِ مُحَمَّد وَ اَن تَفعَلَ بی کَذاوکَذا...

الهی که چیزیش نشه 

نمیدونم 

زنگ بزن اورژانسی جایی بپرس سریع 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
باید مقعدش رو با گوش پاک کن و یه مقدار وازلین چرب میکردی  عمیق نباشه

همه این راههارو رفتم

عجب کاری کردم😔😔

شما خودت باید چیزای ملین بخوری تا بره تو شیرت اثر کنه روی بچه ات عزیزم.نباید مستقیم به خودش بدی که. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
اره بابااین چه کاریه بچه یک ماهه اولاتایک فته چون شیرمادرمیخوره حتی ده روزاشکال نداره شکمش کارنکنه ا ...

شیرخشکیه