2777
2789

آزمایش چی؟

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که سالم باشه نی نی نداری؟

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
بعد عمل چن بار از داده؟؟؟؟یعنی تا حالا بهتر نشده؟؟

فقط یبار بعد از عمل چند ماه بعدشم دوباره رفتیم دکتر برای یه ماه دارو داد گفت بعد از یکماه ازمایش بده بیار برام که دیگه نرفت 

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

الانم که با زور و خواهش و تهدید رفت دکتر گفت امکان داره بفرستمتون برای کارای کمک بارداری امروز بعد از ظهر مشخص میشه

الانم که با زور و خواهش و تهدید رفت دکتر گفت امکان داره بفرستمتون برای کارای کمک بارداری امروز بعد ا ...

انشا لله خدا اون مسیریو که به بچه منتهی میشه جلو پاتون بذاره

کاملا درکت میکنم

......دعا کنید برام لطفا خیلی خستم خیلییییی

ممنون من یه بارداری خارج از رحمم داشتم چند سال پیش سر اون خیلی اذیت شدم هم روحی هم جسمی دیگه تحمل بارداری ناموفق ندارم