2777
2789
عنوان

از چی شوهرت ناراضی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 62 پست
مرد بگه رابطه مهم نیس لول چندمه ولی بگو بهش که ناراضی هستید بزا درس کنه 

همسر من یه بار جدا شده ۸ سال بعد طلاقش با من ازدواج کرد تو اون ۸ سال با هیچ کی رابطه نداشته نه از سر عقاید مذهبی از آدما یه جورایی فراری بوده و خود....می کرده اثرات همونا مونده روش انقدر سرکوب کرده یا انقدر این جوری رفعش کرده دیگه میگه مهم نیست یعنی براش اولویت نیست وگرنه این جورم نیست دیگه یخ کرده باشه.

❤️❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من یه بار جدا شده ۸ سال بعد طلاقش با من ازدواج کرد تو اون ۸ سال با هیچ کی رابطه نداشته نه از سر ...

شاید سرد مزاجه یکمم ببین تو پیش قدم شو بزا عادت کنه دگ کمیجان زیاد بده بخوره به قول خودت سرکوب کرده الان مهم نیس بزاش 

شاید سرد مزاجه یکمم ببین تو پیش قدم شو بزا عادت کنه دگ کمیجان زیاد بده بخوره به قول خودت سرکوب کرده ...

نه سرد نیست معمولیه ولی من برعکسشم....همین کارا رو کردم....یه اخلاقای خاصی داره یکیش هم اینه مثلاً میگه رابطه باید سر فرصت و وقتش باشه نه این که اختیار خودت رو نداشته باشی انگار خبر می کنه از قبل!!

❤️❤️