2777
2789
عنوان

از چی شوهرت ناراضی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی‌کم می‌زاره تو رابطه؟

مثلاً تفکرش اینه رابطه آنچنان مهم نیست که حساس بشی روش مهم ابراز محبته و علاقه اس که باشه همیشه ولی من این جور فکر نمی کنم مثل اون.

❤️❤️ 

مثلاً تفکرش اینه رابطه آنچنان مهم نیست که حساس بشی روش مهم ابراز محبته و علاقه اس که باشه همیشه ولی ...

مرد بگه رابطه مهم نیس لول چندمه ولی بگو بهش که ناراضی هستید بزا درس کنه 

شوهرم در کل ادم خوبیه ولی بعضی وقتا زود از کوره در میره دست روم بلند می‌کنه بعدشم خیلی ناراحت میشه به خاطره کارش انگاری دست خودش نیست اما خداییش دست و دل بازه قشنگ خرج می‌کنه چیزی بخوام نه نمیگه در حد توانش فقط خدا یکم بهش اعصاب بده خوبه در کل تنبل و ارومه. کاری به من نداره ازادی کامل نوع پوششم رفتنم اومدم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
مشاور رفتم ولی میگه باید همسرت هم باشه به تنهایی برای من نمیشه ولی قبول نکرد همسرم میگه پولمون زیاده ...

آره اصل کار شوهرته. ۱۴۸۰ رایگانه بگین می‌خواین باکد۲۰ صحبت کنین خیلی خوبه و باید کنارهم باشین و حرفاتو بزنین