2777
2789

دخترش یازده سالشه و پسرش پانزده

سیزده بدر امسال مامان‌شون ایست قلبی میکنی و فوت...

باباشون برای تغییر روحیه شون پنج شنبه جمعه شنبه و یکشنبه رو میفرسته تهران تا حال و هواشون عوض شه.

من متاهلم دوتا بچه دارم شرایط مالیمم خوبه

یه خواهر مجردم دارم اینجا مستاجری زندگی میکنی با چندتا وسیله و خرت و پرت و خونه نه چندان جالب ۴۰ متری

امشب خواهرزاده با خوشحالی زنگ زد سوپرایزم کردم خاله بابام فردا مارو با اتوبوس میفرسته تهران منم قربون صدقه رفتم و خدافظی کردم.

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

خب شوهرت چیکارکرد؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

تا روم رو برگردوندم دیدم شوهرم با خشم نشسته تو چرا از من اجازه نگرفتی و مگه اون یکی خواهرت نیست و ....

خسیس نیست ولی مهمان‌نوازم نیست

فک و فامیل خودش بیان قبول میکنه ولی زیادی هم گرم نمیگیره

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
تا روم رو برگردوندم دیدم شوهرم با خشم نشسته تو چرا از من اجازه نگرفتی و مگه اون یکی خواهرت نیست و .. ...

عین شوهر اشغال من

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران