2777
2789
عنوان

مگ بچه طلاق ادم نیس؟

271 بازدید | 22 پست

پدرو مادرم جدا شدن خیلی ساله . همیشه تو کل زندگیم همه چیز مامانم تو رفاه گذاشت منو . چ لباسام وسیله هام اتاق م کلاس های مختلف و باشگاه  جوری ک همکلاسی هام دوست هام حسودیشون میشد بمن . ولی حرف هاشون پشت سر . حرف های چندتا از آشناها و همسایه ها خبلی اذیتم کرد . ی سال با یکی از دوستام دعوام شد خیلی حرف زد بهم گفت من بابام میاد خونه نمیدونی چ حالی داره و کلا همش بمن تیک انداخت چند وقت باباش مریض شد حالت مرگ داشت باز دعا کردم یتیم نشه . وقتیم ازدواج کردم اون ییکی دوستم اومد گفت پسره بابا داره؟ بعد ۵ .۶ سال چندماه پیش همون دوستم پدرش فوت کرد . من نفرین نکردما بخدا فقط قلبم شکست خیلی هم ناراحت شدم پدرش فوت کرد . یکی دیگم گفت بچه طلاق خوشبخت نمیشه . بخدا ماهم تفاوتی نداریم با اونایی ک پدر و مادرشون جدا نشدن . نمیدونم چرا دید بعضیا همینه🥲 . شاید بچه طلاق خیلی چیزهارو داره حتی اونی ک پدر و مادر داره نداره . کاش دیدمون عوض شه . 

کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی میگه بچه طلاق ادم نیس خودش ادم نیس منم بچه طلاقم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ببخشید بلانسبت جمع،حرف مفت زیاد هست هم تو مجازی هم تو حقیقی 

اینا رو ولش کن

فقط اون مادر رو بنازم ک شیر زن بچه ب دهن گرفته

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اتفاقا ما یه بچه طلاق تو فامیل داریم از همه ما بیشتر تو رفاه و خوشی هست تابستون ها یه دور با خانواده پدرش می ره مسافرت ، یه دور با خانواده مادرش ، از هر دو طرف هم سوغاتی می گیره ، همه هم انتظار دارند مهمونی ها رو با آمدن اون هماهنگ کنیم ! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

من خودم هیچ وقت به این موضوع دید منفی نداشتم . 

همینایی که میگن بچه طلاقه و فلان توی خونشون کلی جنگ و دعواس و هزار تا چیز بدتر میبینن .

به نطرم خیلی خوبه که دو تا ادم میبینن وقتی به درد هم نمیخورن و این طوری به بچه اسیب میزنن جدا میشن . تا ایینکه جلو هم هزار تا فحش به هم بدن فقط بچه بچشون نگن بچه طلاق .

طلاق اسیب به بچه نمیزنه اون رفتار های بعد خانواده و والدین هست که بعد از طلاق به بچه اسیب میزنه 

ببخشید بلانسبت جمع،حرف مفت زیاد هست هم تو مجازی هم تو حقیقی  اینا رو ولش کن فقط اون مادر رو ب ...

بخدا نمیخوام تعریف کنم حتی من خودم خونه دارم ک مامانم براک خرید حتی اونایی ک طعنه منو میزدن هنوز ندارن شاید ماشین دارن ولی موقعیت منو ن . ولی خون دل خوردبم خیلییییی .حتی از نزدیک ترین ادم زندگیمون.

الانم یعنی کسی هست این عقایدو داشته باشه؟ اونا دیگه خیلی از زندگی عقب موندن. شما به دل نگیر و با عقل ...

اره بابا هنوزم نگاشون ب من یجوریه .

چرا  اون بچه ای  که یکی از والدینش فوت کردن بد نمی‌دونن؟ .بچه های طلاق هم همین وضع رو دارن ،چه بسا بهتر ،چون سوگ. رو تجربه نکردن.چقدر بعضی ها بی فکرن.ناراحت نباش عزیزم خدا جای حق نشسته

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.