سلام من یه بار هر چی بی بی چک میزدم منفی بود بعدش رفتم آز مثبت شد وچون پری هام نامنظم بود ونمیدونستم کی باردارشدم رفتم سونو چیزی دیده نشد بتام 331.7بود اما بعداز دوروز صفر شد الان باز چند روزه فقط لکه بینی دارم اندازه دوسه قطره تست هم میزنم منفی میشه به نظرتون برم آز یا اعتماد کنم به بی بی چک؟
اگه خودت میبینی که مبارکه عزیزم🤗🤗🤗🤗 منم به عکس اولت شک کردم گفتم یه هاله میبینی یا نه اخه ما ک ...
آخه من پریودهام نامنظم هستن تیر بیاد 5ساله که منتظرم یه سقط داشتم آی یو آی کردم بی نتیجه بود لاپراسکوپی کردم مشکلی نبود تازه بعداز این همه دکتر ودوا در یزد رفتم کرمان دکتر متوجه شدم شوهرم مشکل داشته حالا این ماهی شوهرم دارو خورده بود ماه قبلی با دوفاستون پریود شدم چون پری نمیشدم این ماه چون هر از چند گاهی لک بینی دارم شک کردم به خودم
انشاالله كه شما بارداري،ولي من به بي بي چك قبلا خيلي اعتماد داشتم،ولي اخرين با 3 تا زدم هر 3تاش مثبت بود رفتم ازمايش دادم منفي بود خيلي حالم گرفته شد ديگه اصلا بيبي نميزنم،الان منتظرم اگه پريود نشدم تا دو روز ميرم ازمايش ميدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاالله كه شما بارداري،ولي من به بي بي چك قبلا خيلي اعتماد داشتم،ولي اخرين با 3 تا زدم هر 3تاش مثبت ...
شما کی پریود شدید؟ منم اعتمادی ندارم چون مثبت کاذب دیدم منفی کاذب هم دیدم اما اینبار اومدم اعتماد کنم تا ببینم چی میشه بلاخره یا پری میشم یا خبری از نی نی میاد
اول از خون بده حتما بعد قرص بخور،يه مدت همسرم كه الان بهتر شده،خودم اولش مشكلي نداشتم بعد دكتر گفت عكس رنگي بگير ضرر نداره،تو عكس ديد دهانه سرويكس بسته بوده حالا بازش كرده 2 ماه پيش،اين ماه 6 تا امپول فوستيمون زدم با 2 تا اچ سي جي
فدات شم عزيزم،بعد اون امپول نزديك پريويود تير كشيدن زير دلت بيشتر شد يا مثل هميشه بود؟شما مشكلت چيه ...
من تخمدانهام پلی کیستک هستن شوهرمم کم تحرکی اسپرم
من هیچ وقت زیر دلم تیر نمیکشه فقط وقتی میرم دست به آب متوجه میشم پریود شدم اما ایندفعه کمردرد ودل درد وسینه درد دارم موقع آی یو آی کردم هم سینه درد فقط داشتم
من ۲ تا بی بی چک زدم منفی بود. رفتم دکتر بخاطر پریود نامنظمم... گفت برو آزمایش خون بده... تو آزمایشگاه همچین با افتخار نشسته بودم ک دکتر اشتباه کرده... دیدم باردارم....