2777
2789
عنوان

الله وکیلی چاغاله و گوجه سبز از کی تا حالا لاکچری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 38 پست
خو خواهر من گرونه و واقعا بی مزه چرا باید یکی تو حسرت همچین چیزی باشه

هر کسی ممکنه هوس کنه!

اما بحث من گرون بودن و نبودن نبود کلم

گفتید لاکچری ، گفتم کسی نگفت لاکچریه گفتن نوبرانه ‌اس هوس میکنیم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=337366165]والا تو نینی سایت انگار خیلی لاکچری میدوننش[/QUOTE والا اینجا همه یکی یه درخت کوبید ...

خیلی چیزا داخل تولید میشه منتها صادر میکنن و گل سرسبدش نصف قیمت میره خارج از کشور.. ته مونده هاش با ۱۰ برابر قیمت فروخته میشه به ما 

از زعفران گرفته تا سیب زمینی

تجربه ثابت کرده تو ایران اگر نخری روز بعدش باید بری گرونتر بخری چون هیچ چیزی پاییین نیومده که با یه دوره ی مثلا یه هفته ای اعتصاب بخواد ارزون بشه چیزی

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
خیلی چیزا داخل تولید میشه منتها صادر میکنن و گل سرسبدش نصف قیمت میره خارج از کشور.. ته مونده هاش با ...

آره خوب اما تو کشور ما که جنگه بین داراها ندار ها . مثل تاپیک اون خانم می‌گفت ندارم برا بچم بخرم اون یکی می‌گفت بچه نیاز اون یکی می‌گفت ما میخریم بچم دوست داره بخوره آیا چنین چیزی ممکنه یه لحظه مردم باهم باشند؟

خدا بزرگه 💞
آره خوب اما تو کشور ما که جنگه بین داراها ندار ها . مثل تاپیک اون خانم می‌گفت ندارم برا بچم بخرم اون ...

اخه اونی که واقعا نداره بخره موقع بچه دار شدن باید فکر همه جی رو میکرد...یه عده هستن میگن خدا روزیشو میرسونه و اکثرا همونا میان مینالن میگن نداریم بخریم..یعنی بچه ی من تو محیط مدرسه روزه بره روزه بیاد که فلانی یه موقع هوس خوراکی بچه ی منو نکنه

این-که نمیشه راه حل

یا باید از ریشه درست بشه همه چی یا باید اونی که نداره بخره به فکر راه چاره برای خودش باشه

و-الا ۱۰۰ گرم گوجه سبز خریدن که ۳۰ تومنم نمیشه به دارا بودن ربطی نداره

حالا گوجه سبز به کنار تو مدرسه مورد بوده پیتزا آورده

این چیزا اصلا عجیب نیستا

منتها هر سال اوضاع داره برای اقشتر مختلف جامعه بد و بدتر میشه

بخاطر همین این چیزا رو خیلی بزرگ میبینیم

این چیزا اصلا عجیب نیستا منتها هر سال اوضاع داره برای اقشتر مختلف جامعه بد و بدتر میشه بخاطر ...

یه وقتی با ده پانزده هزار میشد بهترین غذا و خرید داد دست بچه مردم همه میگذاشتن بچه دار بشن اما حالا چی . من خودم به شخصه توانایی ندارم بچه بیارم با اینکه هم خودم هم شوهرم تلاش میکنیم اما فقط کفاف خودمون میده . ما قشر ضعیف جامعه نهایتش اینه که نسلمون منقرض میشه

خدا بزرگه 💞
یه وقتی با ده پانزده هزار میشد بهترین غذا و خرید داد دست بچه مردم همه میگذاشتن بچه دار بشن اما حالا ...

اوضاع خیلیامون الان اینه

خود ما واقعا در حد نفس-کشیدن دیگه داریم زندگی میکنیم تا چندسال پیش طی سال هر فصل لباس-میخریدیم الان-دیگه شده سالی یبار در حد احتیاجاتمون لباس میخریم..طلا که دیگه کلا خاطره شده...منتها بچه ی طفل معصوم که داشتن و نداشتن نمیدونه این خود ماییم که باید بسته به شرایطمون اون بچه رو وارد این دنیا بکنیم یا نکنیم و الا کسی که افکارش اینه حالا بزار بیاریم خدا روزیشو میده واقعا یا درکی از خدا نداره یا درکی از زندگی کردن نداره...