2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس حالا كه دلت اي جور غنج مره  سلام همشهري ✋🏻😂

فدات بشم دوست جونی بااون لهجه نااازت😘😃

آره خدایی یه لحظه ذوقیدم اصن

چه کاربرای مهربونی داره اینجا 😚😙

خوشالم عضوشدم بعد اونهمه خواننده خاموش بودن. 😍😊

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

کدی رو میدونم که اگر وارد کنی هروقت گوشی همسرت زنگ بخوره گوشی تو ام زنگ میخوره بدون دایورت کردن و تمام شماره ها رو گوشیت میفته اما با اینحال که میدونم کد رو تا بحال حتی به اینکه امتحانش کنم یا به کسی پیشنهادش بدم فکر هم نکردم 

کنکاش حرام اشتباه و غیر عقلانیه اگر به چیزی اطمینان داری که احتیاجی به کنکاش نداری اگر هم شک بیمورده به قولی بد به دلت راه نده

ت لگرام هك نميشه ولي ميتوني روي گوشي خودت ت لگرام نصب كني ولي وقتي ازت شماره تلفن ميخواد موبايل شوهرت رو بدي وقتي اس أومد به گوشي شوهرت كد رمز رو وارد كن تو تل گرامي كه رو گوشي خودت نصب كردي 

البته كانتكت هاي تو هم منتقل ميشه به گوشيش بهتره از يه گوشي صفر كه استفاده نشده استفاده كني 

يادت باشه اس ام اس كد ت لگرام رو از رو گوشي شوهرت پاك كني 

هك تماس رو هم بلد نيستم من 

در نهايت اينكه اين كار بسيار بدي هست و عاقبت نداره فقط روان خودت و شوهرت رو بهم ميريزي و اعتماد بين تون از بين ميره

ليلي مو فرفري هستم 😌
شما ها مشهدین؟؟؟ منم مشهدم😍😍😍

عااااره فدات بشم😍

من دوساله مشد زندگی میکنم😊

بچه محل امام رضام😎

هرچند مشدی الاصل نیستم بنده. 😉

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
اوه مشدي يره

توام آره؟ 😎

ای بابا چقد مشدی داریم امشب. 😛

من هیچوقت گوشی شوهرمو چک نمیکنم،خط قرمزمم خیانته،هر دو از خیانت متنفریم،همون اول هم اون به من گفته هم من به اون

اون میگه اگه زبونم لال خیانت کنی سرتو میبرم

و منم گفتم اگه اون خیانت کنه اونجاشو میبرم 

نیکا حاتمی از اندیمشک شماره ۴۰ منتظر لایک شماست              https://telegram.me/mnjhn
من هیچوقت گوشی شوهرمو چک نمیکنم،خط قرمزمم خیانته،هر دو از خیانت متنفریم،همون اول هم اون به من گفته ه ...

یاخدا. 😨😨😨😨😨😨😨😨😨

عزیزم یکم ملایمتر. 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱