خیلی اوضاع و شرایط وخیمی داشتم ،از لحاظ روحی و مالی و …!گفتم بیام یه کاری راه بندازم برای خودم یه منبع در امد داشته باشم تا بتونم ساده ترین جیزارو برای خودم تهیه کنم شوهرم خسیس نیست اما هر چیزی رو خرج اضاف میدونه برای یک هزاری که ب من میده امار میگیره اصن پولی نمیده باید با کلی التماس و فلان ازش پول بخام بیشتر وقتا قید خاسته هامو میزنم حتی اگر اون چیز قیمتش ۱۰هزار تومن باشه!از طرف دیگ قبل از ازدواج شاغل بودم به مدت ۶سال بعدش کار نرفتم و حس بی ارزشی داشتم بیهوده بودن تلف شدن وقتو زندگی!خیلی حالم بد بود
اومدم و ی حرفه ای یاد گرفتم هزینه هنگفت و مواد و متریال گرونی گرفتم اما مشتری ندارم با این که هم کارم خوبه هم علمم دایم بروز و ابدیت میشم ،نا امید شدم و شرمنده الان دوسال شده افسرده تر از قبلم الان هزینه جایی که اجاره کردم هزینه قبضاش هزینه موادایی که تاریخشون میگذره ،روحیه نداشته خودم فکر میکردم جواب میگیرم نشد.خیلی پول تبلیغ دادم ب بلاگر به پیجهای اصلی شهرستان ،تراکت پخش کردن،تبلیغات دهان ب دهان ،نشد که نشد چ کنم دیگ نایی نمونده برام ،تخفیف گذاشتن فایده نداشت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.