2821
2789
عنوان

راه حل مشكلم

881 بازدید | 58 پست

شما جاي من بوديد چيكار مي كرديد؟ خونه ما عين خيلي خونه هاي ديگه كفش سراميكه. هر كس مياد خونمون با كفش وارد خونه ميشه   من از اين حركت بيزارم اعتقادم اينه كه نبايد با كفش وارد خونه كسي شد چون ممكنه با كفشت هر جايي رفته باشي حتي نجس

به جز خونواده خودم هر كس ديگه اي مياد خونمون  اعم از فاميل و خانواده شوهر و دوست و آشنا و غير و ذلك كارش همينه و وقتي ميرسه به فرش سالن پذيرايي كفششو درمياره نميدونم چيكار كنم ديگه خيلي بدم مياد و اصلا اين كارو با كسي نكردم تازه جالبيش اينه كه همه اين افراد خونه هاشون كف يراميكه برا خودشون اينجور نيستن برا من اينجور حتي روزي كه جهيزيه چيدم از كنار فرشاي زمينه روشنم با كفش رد ميشدن و ميرفتن تو اتاقام

يني ديگه كم مونده دم در بنويسم لطفا بدون كفش وارد شويد يا از اين كاوراي كف كش بخش سي سي يو بيمارستان بيلرم دم خونه توزيع كنم خسته شدم انقد عر كي اومد و رفت زمينو سابيدم و قاليچه شو شستم تو رو خدا راه حل بديد

شوهرم ميگف پادري كوچيك انداختي گم راه ميشن مردم يه قاليچه بزرگ انداختم بازم با كفش ميان روش  

دارم ديوونه ميشم

بچه هاي خوارشوهرمم كه كلا با كفش رو فرشامن ااااااه

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

خواهش ميكنم راه كار بديد

شما هم اين مشكلة 

داريد يا همه با من لجن؟!؟!!؟

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی؟؟؟

همه خونه ها سرامیکه اخه مگه میشه کسی با کفش بیاد داخل خونه؟؟؟

خب با همون کفشا ممکنه دستشویی عمومی هم رفته باشه😠😠😠

بنظرم اصلا زشت نیست خیلی واضح تذکر بده 

بگو ببخشید اینجا خونه است سفره پهن میشه نماز میخونیم😞😞😞

⛧⛧⛧👰ایدیناسا هستم👰⛧⛧⛧

بیرون در دو جفت کفش بزار

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست

مهموناتون بیفکر هستن

مهمونای من اگر با کفش معمولی باشن حتما قبلش میپرسن کفش در بیاریم یا نه؟ اگر با کفش مهمونی باشن که ایراد نداره

اکثرا هم کفش مهمونیشون همراشونه دم در عوض میکنن

تعارف رو بذار کنار از،این به بعد هر کی اومد دم در بگو ببخشید تازه طی کشیدم کفشتونو دربیارید دو سه تا دمپایی خوشگل هم جلوی دست بذار چون پابرهنه راه رفتن رو سرامیک سخته شاید واسه همین درنمیارن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

عزيزان همون روز جهيزيه چيدنم كه همه چيز نو نو بود تذكر دادم انقد بدشون اومد ك تا چن وقت باهام سرسنگين بودن

تازه به نظر من هر كس خونش اين جوريه كه نبايد برا بقيه يه جور ديگه باشه