2777
2789
عنوان

روبوسی جاریم با شوهرم

9440 بازدید | 200 پست

سلام 

توی دوران عقدم 

و کارم داره به طلاق میکشه 

همش هم تقصیر خانواده شوهرم بوده!

توی تاپیک قبلم توضیح دادم ک برادر شوهرم سرم رو بوسید ..

این دفعه هم که باز رفتم خونه پدر شوهرم جاریم اومد که سلام کنه من و خانوادم به احترامش بلند شدیم اومد یه دست سرد داد ک از صدتا بی احترامی بدتر بود بعد اومد با شوهرم دست داد و روبوسی کرد خودشم انداخت تو بغلش 🤦🏻‍♀️ 

رفتم به شوهرم گفتم این چ طرزه شه ؟ میگه اشکال نداره چیزی نگی 😑بعدا تکلیفت رو روشن میکنم

قبل از شام هم یه دقیقه از کنار شوهرم بلند شدم چون مادر شوهرم صدام زد 

دیدم جای من جفت شوهرم نشسته

قبل خداحافظی هم برادر شوهر بزرگم نشست برای خرید وسایل خونم و عروسیم نقشه ریخت😂👌🏻

(شوهرم ازش پول میخواد )

وقتی اومدیم

اعتراض کردم به شوهرم راجع ب رفتار خانوادش چنان دادی سر من زد جلوی خانوادم ک کل راه رو داشتم گریه میکردم 

منم دو سه روز بعد نشستم پیام دادم ب برادر شوهرم(شوهر جاریم)

و همه چیو گفتم و بحث محرم نامحرم رو وسط کشیدم و گفتم رضایت ندادم و باید این موضوعات رعایت بشه  گفتم کسی حق دخالت نداره تو زندگیم 

اینا رو هم گفتم ب خانواده منتقل کن

الان هم دارم جدا میشم بخاطر رفتارهای مسخره و حسادت دیگران و عدم حمایت همسر 

شوهرم هم در میاد میگه الویت اونا هستن ن تو

هر جور ک خواست تهدیدم کرد

سر مادرم داد زد و اشکش رو در آورد و میگه این رسم ماست(از دو طایفه متفاوت هستیم)

منم هر چی دلم خواست ب برادر و زن داداشش گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا مهریه تو اجرا بزار یکم ادب شه تا بعدش

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اصلا کاری به اعتقاداتتون ندارم ولی کار درستی میکنی

وقتی حمایتشو نداری تا همیشه عذاب میکشی 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان جدا بشی بهتر از فرداست 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

جاریا دیگه شورشو درآوردن 😅😅😅

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

واقعا وقتی کسی میاد خاستگاری راجب اعتقاداتش ازش نمیپرسین ؟حالا اگر خودتونم این مدلی بودین یه چیزی ولی خیلی جالبه که حتی متوجه نشدین اینا همچین روابطی دارن ...البته اکثر جامعه همینحوری شدن دیگه مسلمون پیدا نمیشه

فعلا مهریه تو اجرا بزار یکم ادب شه تا بعدش

این وسط اخاذی چی میگه ؟

دوتا فرهنگ متفاوتن 

به تفاهم نرسیدن .زیر یه سقفم که نرفتن و عقدن 

کاسبیه ؟

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن