2777
2789
عنوان

از طبقه بالا خیلی سر و صدا میاد

486 بازدید | 15 پست

سلام خانما. ما یه خونه داریم همسایه طبقه بالامون خیلی سر و صدا می‌کنه. خیلی هم خوب عایق صدا نیست و قشنگ صدا میاد. حالا ما می‌خوایم بفروشیمش چون کوچیکه. من دلم نمیاد و فکر می‌کنم اگه کسی بیاد بخاطر سر و صدا پشیمون نشه و حق الناس نشه. از طرفی هم نمیشه که به خریدار بگم اینجا زیاد صدا میاد. به نظرتون باید بگم؟ اونجوری نمیزنه تو سر خونه؟ 

موندم چیکار کنم نمی‌دونم این افکارم از وسواسمه یا انسانیت ه و رعایت حق الناس 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که می‌خواد خونه بخره خودش با دقت همه چیز رو بررسی می‌کنه. لازم نیست شما عیب‌های خونه رو کامل براش توضیح بدید. 

خیلی آدم‌ها هم هستن که خودشون هم خیلی خونه نیستن و همه‌ش بیرونن و سر و صدای همسایه بالایی براشون مهم نیست. 

عزیزم هی برو بهشون تذکر بده

بچه کوچک دارن خودشون باید بفهمند اگه بچه‌شون بدو بدو می‌کنه برن طبقه پایین بشینن خودشونم بدتر سر و صدا دارن ولی متوجه نیستن با خانمه هم دوستیم یکی دو بار تذکر دادیم حتی یه بار نصف شب بابام رفت در خونشون که ما نمی‌تونیم بخوابیم ولی گفته چیکار کنم بچه‌م می‌دوه!! ساعت یک شب!! دیگه فکر نکنم تذکر فایده داشته باشه خودمم روم نمیشه کم رو ام 😢

بچه کوچک دارن خودشون باید بفهمند اگه بچه‌شون بدو بدو می‌کنه برن طبقه پایین بشینن خودشونم بدتر سر و ص ...

وا غلط کرده میدوعه عزیزم خوش رفتاری نباید بکنید با هرکی باید مثل خودش باشید واقعا تحملتون بالاس تحملش میکنید من که بودم خونه رو سرشون خراب میکردم

نه عزیزم مگ شما وقتی میخای خونه بخری کسی بهت میگ ک بالایی چطور ادمیه  اونی ک میخاد بخره اگ خیل ...

مرسی عزیزم. فکر کنم من وسواس حق الناس دارم همیشه می‌ترسم از این مورد 🥲

مرسی عزیزم. فکر کنم من وسواس حق الناس دارم همیشه می‌ترسم از این مورد 🥲

خیلی خوبه ک حواستون ب حق الناسه ولی خب خیلیم ب این چیزا وسواس نگیرید اون چیزی ک عرفه رعایت کن کافیه

همسایه ماهم خیلی اذیتمون میکنه ولی خب چ میشه کرد بابد فروخت رفت ک فعلا شرایط نداریم 

اینجا علاوه بر اون کوچیکه برای ما. من خیلی دوست دارم عوض کنیم ما هم توی مضیقه‌ایم ولی یه مبلغی می‌تونیم جور کنیم دعا کنید اگه خیر و صلاحه جور بشه عوض کنیم. 

اینجا علاوه بر اون کوچیکه برای ما. من خیلی دوست دارم عوض کنیم ما هم توی مضیقه‌ایم ولی یه مبلغی می‌تو ...

خونه ماهم خیلی کوچیکه 

انشالله خدا یه خونه خوب قسمتتون کنه ❤️🌻