2777
2789
عنوان

درست کردن ماست

111 بازدید | 9 پست

سلام  بچه ها یه سوال داشتم  دوست همسرم گاو داری داره  امروز رفته بود پیشش یکم شیر از گاو داری با چربی بالا اورد منم گفتم ماست بزنم  گذاشتم ۱۵دقیقه جوشید  ولرم ک شد ماست و زدم و   تو دما اتاق پتو انداختم روش الان رفتم دیدم  ماست تشکیل شده ولی یه عالمه آب داره روش بنظرتون علتش چیه؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

باید انگشت رو فرو میکردی ،داغ باشه ولی نسوزونه .

از ساعت چند زیر پتو هست؟ 

بذار تو یخچال درست میشه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا وقتی مایه رو زدی ولرم‌نبوده شیر یه ذره داغ بوده 

ولرم بود دستو نمیسوزوند

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

باید انگشت رو فرو میکردی ،داغ باشه ولی نسوزونه . از ساعت چند زیر پتو هست؟  بذار تو یخچال درست ...

ولرم بود نمیسوزوند دستتو  سآعت ۵مایه زدم

من ماستم اینجوری بشه آبارو از روش با ملاقه برمیدارم

میدونم دورت بگردم ولی اکثرا ماستایی ک از لبنیات میخری یا از سوپر مارکت میخری اب میندازه چون اب اضافش میکنن ولی اینو از دوستش از گاو داری خریده تعجب میکنم اتقد اب داره

ولرم بود نمیسوزوند دستتو  سآعت ۵مایه زدم

باید داغ باشه ولی نسوزپنه .ولرم آب میندازه .الان بذاری یخچال درست میشه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.