2777
2789

سلام مامانا میشه گفتار درمانی که آنلاین کار میکنه و کارش خوبه بهم معرفی کنید برای تاخیر گفتار پسرم میخوام ۴سالشه خوب حرف نمیزنه 

دختر من دو سال و هشت ماهه اس اصلا حرف نمیزنه در حد چند کلمه اونم گاهی، خیلی فکرم درگیره

اگه درکشم پایینه گفتار درمان شروع کنید اگر نه درکش خوبه فعلا صبر کنید تا سه سالگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درکشم پایینه گفتار درمان شروع کنید اگر نه درکش خوبه فعلا صبر کنید تا سه سالگی 

من از دو ماهگی دخترم رو گراشتم جلو کارتون انگلیسی ، بله درکش پایینه میگن بی بی دیجیتال شده

سلام عزیزم میشه بگی درک پسرت الان در چ حد شده؟تلویزیون رو براش قطع کردی؟پسر منم درکش پایین هست ولی از ۳سالونیمگی ب بعد بیشتر شده ولی بازم نسبت ب همسن سالاش عقب هست ازش سوال بپرسم رفتی بیرون چی شد چی نشد نمیگه فقط خوردنی هاش رو میگه تازه چندماهه شروع کرده جمله ۵کلمه ای میگ ولی تکرار میکنه بیشتر منظور رو وقتی متوجه نشه تکرار میکنه ک فقط ی جوابی داده باشه ۳سالو ۱۰ماهشه

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

سلام عزیزم میشه بگی درک پسرت الان در چ حد شده؟تلویزیون رو براش قطع کردی؟پسر منم درکش پایین هست ولی ا ...

پسر من که تحت درمانه و دارم جواب میگیرم به شما توصیه میکنم یه غربالگری برید با خانه رشد هزینه غربال رایگانه اونها بهتون میگن که احتیاج به مداخله درمان هست یا نه طبیعیه اوضاع.. تو اینستا بزنید محمد خلیلی میاره بالا خانه رشدو

پسر من که تحت درمانه و دارم جواب میگیرم به شما توصیه میکنم یه غربالگری برید با خانه رشد هزینه غربال ...

اتفاقا غربالگری برام انجام دادن گفتن باید ۶ماه تا یکسال گفتار درمان انجام بشه و شاید تو جلسات بعد کاردرمانی هم بخاد ولی فعلا نمیخاد

پسر من که تحت درمانه و دارم جواب میگیرم به شما توصیه میکنم یه غربالگری برید با خانه رشد هزینه غربال ...

الان پسرتون میتونه جواب سوالاتتون رو بده؟؟

الان پسرتون میتونه جواب سوالاتتون رو بده؟؟

سلام من امروز سنجش ورود به مدرسه داشت و قبول شد با نمره بالا مامانایی که مشکل مشابه من داشتن و دارن میخونن بدونن بعد تز هر سختی اسونی هست تلاش کنید برای بچتون که مزد زحماتتونو میگیرین من هیچ امیدی نداشتم به قبولی و مدرسه عادی اما بچم رسید پس بچه شمام میرسه فقط درمان رو شروع کنید انشالا هیچ وقت هیچ بچه ای مشکلی نداشته باشه 🌷🙏

سلام من امروز سنجش ورود به مدرسه داشت و قبول شد با نمره بالا مامانایی که مشکل مشابه من داشتن و دارن ...

سلام عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم براش؛منم پسرم رو دارم میبرم گفتار درمان پسر من حرف میزنه ولی متاسفانه گفتار پیوسته نداره جمله ۷.۸کلمه ای هم میگه ولی مثل ما نمیتونه رووم صحبت کنه انگاری بلد نیس چ حرفی رو باید تو جمله اش ب کار ببره مثلا امروز میگفت:بابا موتورسیکلت درست کردموتور سیکلت! در مورد اون چیزی ک داره صحبت میکنه رو اخرش جمله اش میگه