2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح تا ۷ و ۸ شب؟!

خب اسی جان با این وضع باید زیاد براش تغذیه بذاری.مخصوصا اینکه پسره و داخل سن رشد.ممکنه زود به زود گشنش شه

بنظرم از صبح تا ظهر براش کیک و شیر یا آبمیوه،دو سه مدل میوه و تنقلات مثل بادوم زمینی بذار.

یه ساندویچ برای ناهارش بذار

برای عصرشم بیسکویت،کیک،نون تست و مربا بذار

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
هفته ای یکبار یا دو هفته یه بار معمولا   غذا بدون گوشت می‌ذارم مثلا دمی گوجه(بزنج و سیب زم ...

چه اشکالی داره

بگو مگه همه هر روز گوشت و مرغ میخورن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
صبح تا ۷ و ۸ شب؟! خب اسی جان با این وضع باید زیاد براش تغذیه بذاری.مخصوصا اینکه پسره و داخل سن رشد. ...

من هم ساندویچ میگذارم(مثلا مرغ، کتلت، کوکو سیب‌زمینی و بعضی وقتا هم عسل و کره بادوم زمینی)

به اضافه غذای برنجی دیگه چلو مرغ و ماکارونی و کلا همه غذاها

اکثرا هم شیرینی یا بیسکویت کنارشون

کم میشه؟

داره ولی تا پول توشه دو روزه تموم میکنه

نه دیگه اینجوری نمیشه

باید مدیریت یادش بدید

باهاش صحبت کنین مثلا بگین ۳ تومن پول تو جیبی ماهانه داری..این ۳ تومن تا اخر ماه در نظر گرفته شده برات و غیر از این هیچ پول دیگه ای بهت نمیدیم حالا خودت گیدونی این ۳ تومنو یه هفته ای میخوای تموم کنی یا تا اخر ماه داشته باشیش 

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
من هم ساندویچ میگذارم(مثلا مرغ، کتلت، کوکو سیب‌زمینی و بعضی وقتا هم عسل و کره بادوم زمینی) به اضافه ...

نه عزیزم خوبه همین

حتما آبمیوه یا شیر هم بذار

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂