2777
2789

امروز تولدم بود شوهرم از دیشب گفت  فردا روز تولدته پس اصولا فردا باید جشن بگیری یعنی امروز

بعد منم چون چندروز قبلش یه جشن کوچیک پیش خانوادها واسه سالگرد عروسیمون گرفته بودیم گفتم الان دیگه جشن دونفرس

ولی آقا ورداشته همه رو دعوت کرده بود امشب بدونه اینکه یک کلام بهم حرفی بزنه منم نه شام درست کرده بودم نه خونه مرتب بود گفتم فوقش میریم بیرون یه شامی میخوریم یا خودشم میدونست یه ساعتیا نهایت خیلی بخام چیزی بگیرم یه تیکه طلای ریزه

بماند که مهمونا امدنو من هیچی تو خونه نداشتم تو سفره افطار بزارم تا بیاد امد و حلیم بدست و گل برام خریده بود تو یه دستشم مشما سیاه بود

افطار که کردن از بیرون کباب سفارش داده بود بعد شام امد و تو یه پلاستیک سیاه گفت این هدیته ور داشته بود گوشی آیفون 7خریده بود به قدری خورد تو ذوقم که خدا میدونه

ما کلی قسط و قبض عقب افتاده داریم و از اون طرفم که نزدیک 3ملیونه الانم قسط این موبایله امد روش

اینا بکنار من اصلا اگوشی احتیاج نداشتم بهش 100دفعه گفته بودم برام نگیریا من از ios بدم میاد این گوشیمو خیلی دوست دارم

همیشه خدا کاراش همین طوره میره سر خود گند میزنه به همه چی زهرم شد امشب مرده شوره هرچی تولده ببرن

کلا هرچی میگی میری بدتر ان میزنه به هرچی پوله اونوقت الان باید ماهی 800اجاره خونه بدیم یه ذره عقل نداره پولشو جمع کنه

چند وقت پیش وام گرفتیم بزاریم رو پول پیش هنوز سرسالمون نشده بود گفتم بده من نگه دارم نداد که نداد تا سر سالمون شد فهمیدم یواشکی ور داشته کلی جنس خریده که کلا اصلا براش مشتری نیست

دارم میمیرم از کاراش😭😭😭

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

ببخشید طولانی شد الانم کلی ناراحتم گقتم وردار ببر پس بده من حوصله قسط یه چیز دیگرو ندارم

بدبختی اهل قسط دادنم نیست همش عقب میفته زنگ میزنن به ضامنامون😖😖

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره خب:(بنده خدا:(

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

عزيزم ميدونم سخته به قول خودت بى عقليه توى اين شرايطى كه ميگى ولى خيلى دوست داشته كه اينجورى كرده مطمئن باش،خيلى تو ذوقش نززززن

چشام تاره تارو دلم روشنه،دلم روشنه چون خدا با منه

میخواستم بگم اشکال نداره خودش باید قسطشو بده که پست اخرتو خوندم😐😐😐

هیچی دیگه وقتی اون بیخیاله توهم بزن به بیخیالی و از الانت و کادوت لذت ببر😆😆

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤