2777
2789

شما فردی رو که بیاد خاستگاریتون 

مادر نداره 

دوتا خواهر داره 

خونه جدا 

ماشین شخصی

کارخونه سوهان 

داره و از لحاظ مالی اوکیه 

قبول میکردید ؟؟

از اخلاقیاتش خبر ندارم 

قیافه ش هم همین طور

فقط میخواستم بدونم شما بودید اوکی و میدادید ؟؟ 

میخوام مطمئن شم اومدن رد کنم یا نه 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا  دو کلمه باهاش صحبت کن ببینیم قضیه چیه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

خوبه که

به شرطی که اخلاق داشته باشه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

از چند سالگی مادر نداره

از پارسال 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

اجازه میدادم بیاد 

باهاش چند جلسه حرف میزدم 

اگه دیدم بد نیست 

یک مدت رفت و امد میکردم 

یک مدت نامزد میموندم 

زود عقد نمیکردم 

تحقیق میکردم 

خانوادش و میشناختم 

بعد تصمیم میگرفتم 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
حالا  دو کلمه باهاش صحبت کن ببینیم قضیه چیه

😂😂استرس دارم خب ❤️‍🩹🥲

شرایطش خوبه

ولی ترجیح میدادم حداقل 6 ماه در رفت و امد باشیم تا همو بشناسیم 

مخصوصا با توجه به شرایط خاص خانوادشون بیشتر احتیاط میکردم.

ولی حتما بررسی میکردم و اشنا میشدم باهاشون.

شرایطش خوبه ولی ترجیح میدادم حداقل 6 ماه در رفت و امد باشیم تا همو بشناسیم  مخصوصا با توجه به ...

فعلا نزدیک کمتر از یه ماه دیگه میان ولی ممنونم بابت کمکتون 🌹