2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

86 بازدید | 10 پست

برای نهایی چکار دارین می کنین؟

برای کنکور هم می خونین یا نه؟

چند ساعت می خونین؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کار گذاشتم واسه سال بعد

ای وایی نهایی رو بخون که حداقل برای سال دیگه معدل خوبی داشته باشی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

نهایی میخونم برای کنکور تیرم روتین دارم

چند ساعت درس می خونی؟

قبل دوازده نهایی بعد کنکور

قبل دوازده یعنی چی؟

بعد کنکور هیچی اه

چرا

حداقل برای نهایی بخون

ای وایی نهایی رو بخون که حداقل برای سال دیگه معدل خوبی داشته باشی

نهایی رم سال بعد  میخونم چون پیش نیاز ها رو بلد نیسم و اگه بخام مستقیم از دوازدهم شروع کنم گند میزنم؛از طرفی  فرصت ترمیم یه باره،نمیخام امسال بسوزونمش

کاربری دست دو نفره