2777
2789
عنوان

کیا امروز بی بی چک زدن و منفی شدن 😭بیاین باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 35 پست
قبلش که نه.من چون تنبلی شدید داشتم و قبلا کلی دوا درمون کرده بودم و جواب نگرفته بودم اصلا باورم نمیش ...

خداحفظش کنه بچتو عزیزم 

یعنی میشه واسه منم معجزه بشه و چند روزه دیگه بی بی چکم مثبت بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من ای یو ای کردم و میگن جواب قطعیشو بعد از ۱۴ روز میده یعنی از آخرین اقدامت ۱۴ روز گذشته بود و ...

از اولیش .اصلا  نشدم نشد . چرا خودتو اسیر آی یو آی کردی؟ مستقیم برو آی وی اف با توجه به شرایطت . 

انشالله . تا حالا تو زندگیم اینقدر امیدوار نبودم . مطمئنم یه چیزی میشه خدا رومو زمین نمیندازه تو سایت از همه خواستم واسم دعا کنن . تو هم واسم دعا کن 

امروز روز چند موعدت بوده عزیزم؟؟

من ۲۶ دوره هستم و ۴ روز مونده به موعود 🥺ولی بارداری قبلیم ۳ روز قبل از موعود مثبت شد 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
از اولیش .اصلا  نشدم نشد . چرا خودتو اسیر آی یو آی کردی؟ مستقیم برو آی وی اف با توجه به شرایطت ...

اره دیگه کلا قید اقدام رو زدم تا چند ماه دیگه برم ای وی اف 

چشم عزیزم حتما 

به نظرم شما هنوز امیدی هست که تپ این چهار روز مثبت بشه  ولی من نه  علائم چی داری ؟

عزیزم توکل کردم به خدا شماهم تا پری نشدین ناامید نشین عزیزم 

والا به علائم توجه نمیکنم چون ماهای قبلم با علائم باز منفی شد 

تورم سینه دارم و گاهی تیر میشه و درد میکنه هر از گاهیم درد پریودی دارم 

اره دیگه کلا قید اقدام رو زدم تا چند ماه دیگه برم ای وی اف  چشم عزیزم حتما

ان شالله نتیجه میگیری. اگه خدایی نکرده ازن ماه منفی شد . تاخیر ننداز تا چند ماه دیگه زودتر برو دنبال کارای ای وی اف چون خود اون پروسش طول میکشه

انشالله که ۴ روز دیگه بی بی چک مثبت بشه جونم

عزیز مهربونم انشالله توکل به خدا امیدوارم واسه شماهم معجزه بشه و بی بیتون بزودی مثبت بشه و نی نی تو دلتون باشه💓

عزیزم توکل کردم به خدا شماهم تا پری نشدین ناامید نشین عزیزم  والا به علائم توجه نمیکنم چون ماه ...

چی بگم والا ، نمیدونم چرا ایقدر بچه دار شدن سخت شده 

منم سینه ام درد میکنه و علائم دیگه ندارم 

انشالله که مثبتی