2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ روز به موعودم مونده 

🥲با این همه علاقم گفتم حتما مثبته حتی اگه شده یه هاله میندازه ولی منفی شد ناامیدی اینجا یه درد سرما خوردگی و کلافگیش یه درد🥺

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
۴ روز به موعودم مونده  🥲با این همه علاقم گفتم حتما مثبته حتی اگه شده یه هاله میندازه ولی منفی ...

به نظرم شما هنوز امیدی هست که تپ این چهار روز مثبت بشه 

ولی من نه 

علائم چی داری ؟

مرسی عزیزم 😔 نه دیگه فک نکنم باشه  شب میخوام به شوهرمم بگم  تو چکار کردی گلم به شوهرت ...

من بیبی چکم ۱۴ روز بعد اقدام منفی بود کاملا  نگران نباش .

نه . میخوام برم سونو من امید دارم مطمئنم خدا جوابمو میده 

من بعد دو هفته تاخیر در حالی که ۶ هفته باردار بودم ی هاله کمرنگ افتاد. امید داشته باش ان شاالله بارد ...

یعنی قبلش هم بی بی چک زده بودی ؟؟

چمیدونم خواهر ایقدر حالم خرابه کلی گریه کردم 

یعنی قبلش هم بی بی چک زده بودی ؟؟ چمیدونم خواهر ایقدر حالم خرابه کلی گریه کردم 

قبلش که نه.من چون تنبلی شدید داشتم و قبلا کلی دوا درمون کرده بودم و جواب نگرفته بودم اصلا باورم نمیشد که باردار باشم.زعفرون و تخم شوید میخوردم که پریود بشم.دیگه ویارم که شروع شد به زور مامانم ی بی بی چک زدم در کمال تعجب مثبت شد

من بیبی چکم ۱۴ روز بعد اقدام منفی بود کاملا  نگران نباش .  نه . میخوام برم سونو من امید د ...

اخه من ای یو ای کردم و میگن جواب قطعیشو بعد از ۱۴ روز میده

یعنی از آخرین اقدامت ۱۴ روز گذشته بود و یا اولینش ؟؟

انشالله که بری سونو و سوپرایز بشی عزیزم