2777
2789

ببین اول قارچ رو ریز کن سرخ کن با شعله زیاد که آب نندازه بعد مرغ آبپز رو ریش کن با قارچا سرخ کن بعد دلمه رو ریز کن بریز زود سرخ کن بعد خاموش کن 

روی خمیر پیتزات رو سس بریز بعد یه لایه کم پنیر بعد مواد رو بریز بعد دوباره روش پنیر بریز بزار فر

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بریم سراغ ی پیتزای فوری و فوتی و خیلی هم خوشمزه😋

خیلی آسون و سریعه ،مواد داخلش ب دلخواه(هر چی تو یخچال دارین)😁

مواد لازم:

نون تست

سس پیتزا

پنیر پیتزا

سینه مرغ سوخاری (گوشت ،کالباس،ژامبون،سوسیس،...

قارچ و فلفل دلمه

🌮برای تهیه سس پیتزا: پیاز و سیر و با روغن کمی سرخ کنین ،گوجه خرد کرده رو داخلش بریزین ،سپس رب و نمک و آویشن و فلفل ،بعد ده دقیقه مواد و داخل میکسر ریخته و سس غلیظی بدست میاد ،

میشه دو هفته داخل یخچال نگه داری کرد.

نون تستها رو ب مدت ۱۰ با دمای ۱۸۰ درجه داخل تستر

با دمای ۲۰۰ درجه ب مدت ۱۵ دقیقه داخل فر

حرارت فقط از بالا

✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐

@ashpazikonim

✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐

من خمیرشو خودم درست میکنم وقتی اماده شد

خمیر رو به اندازه دل خواه با وردنه باز میکنم 

رب رو با آب و کمی نمک مخلوط میکنم به خمیر میمالم بعد مرغ ریز شده+قارچ+فلفل دلمه+ذرت+پنیر+آویشن فلفل قرمز نمک فلفل سیاه

خوشمزه شد؟

آره دوست داشتن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
خوشمزه شد؟

عکسشو بذارم؟😁

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
سروش داری گلم ی کانال دارم براتون میزارم پایین تایپیک هزاران نوع پیتزا با طعم مرغ توشه 

دست گلتون درد نکنه

خودم ندارم ولی خانواده دارن

حتما استفاده میکنم

بازم ی دنیا ممنون🙏♥️