2821
2789
عنوان

پوسیدگی دندان زیر روکش

84 بازدید | 4 پست

سلام. من قبلادندونم رو عصب کشی کردم و روکش گذاشتم، دیشب رفته بودم برای جراحی دندان عقل وقتی عکس سه بعدی گرفتم دکتر گفتن که دندان زیر روکش هم پراز عفونت شده. خودم هرچی عکس رو نگاه کردم متوجه نشدم درد و بوی بد دهان هم ندارم. بنظرتون واقعا خراب شده؟ درست کردنش چه جوریه؟

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂

عکس دندونتو پیش یه دندونپزشک دیگه هم ببر و بگو معابنه کنه 

من ۱۵ سالم بود پیش یه دکتر رفتم دندونمو الکی الکی عصب کشی کرد و دندون سالممو به فنا داد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عکس دندونتو پیش یه دندونپزشک دیگه هم ببر و بگو معابنه کنه  من ۱۵ سالم بود پیش یه دکتر رفتم دند ...

فعلامعاینه که نمیتونه بکنه چون دندونم بخیه خورده و فکم اصلاباز نمیشه ولی از رو عکس میتونه تشخیص بده فک کنم.

دکتر که دیشب پیشش رفتم کارش خوب بود کلی خیلی پولکی بود میترسم بخاطر پول گفته باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فعلامعاینه که نمیتونه بکنه چون دندونم بخیه خورده و فکم اصلاباز نمیشه ولی از رو عکس میتونه تشخیص بده ...

منم برا همین میگم جای دیگه هم برو

درکل اگه فکت بازنمیشه الانم که دندونتو درست نمیکنن، هروقت بهتر شدی پیگیری کن

حتی خودتم میتونی از روی عکس تشخیص بدی که پوسیدگی داره یا نه، گوگل سرچ کن میاره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
منم برا همین میگم جای دیگه هم برو درکل اگه فکت بازنمیشه الانم که دندونتو درست نمیکنن، هروقت بهتر شد ...

باشه خانمی ممنون