2777
2789

مشکل از نت هاست نت ها رو ضعیف کردن 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرا نصب کن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بدون فیل.تر میرم من

وا چطور

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اینستا رو انگلیسی میکنی سیم کارتت هم همراه اول باید باشه تلگرام و واتساپ هم همینطور

ینی چی انگلیسی میکنی؟

پاک کنم بعد اون قسمت اولش بزنم انگلیسی یا چی؟

ینی چی انگلیسی میکنی؟ پاک کنم بعد اون قسمت اولش بزنم انگلیسی یا چی؟

نه پاک نکن میری تنظیمات قسمت زبان بعد میزنی گزینه انگلیسی بعدش میای بیرون میزاری رو حالت هواپیما بعد به مدت دو دقیقه گوشی و خاموش میکنی بعد اینکه روشن کردی نت و روشن کن بعد برو اینستا سه یا چهار دقیقه باید وایسی تا کلا بالا بیاد بعد اون دیگه بدون فیل.تر برو 

نه پاک نکن میری تنظیمات قسمت زبان بعد میزنی گزینه انگلیسی بعدش میای بیرون میزاری رو حالت هواپیما بعد ...

مرسی 

ضعیف نمیشه یا خوب بالا میاد؟