2777
2789
اره میبینی چهار گوشه.. ولی ان تی گف دختر خودمم موندم

ان تی اکثرا میگن دختر ندیدم ب کسی بگن پسر.

بمنم گفت بیشتر ب نفع دختر هست. 

ولی گفت پاهاش بسته هس چیزی نمیبینم. اندام تناسلیش هنوز رشد نکرده  ک بتونم ببینم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

مال شماهم پسره

از کجاش گفتی گلم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم این چطور سونویی بود که همون اندازه بهم عکس داده از پاهاش نداده😐

ب منم نداده عکس پاهاش

منم هفته اینده ان تی دارم واسم دعا کنید بچم سالم باشه خیلی استرس دارم😣❤️

فک نکنم هیشکی اندازه ی من استرس داشت.. امروز رفتم ان تی همچی اوکی بود خداروشکر

امان از این فکرآی بیخود 

نگران نباش همه چی خوبه انشالا

فرم جمجمه و حالت قرار گرفتن بچه و پاهاش و... 

پس چرا من فک کردم از روی چیزشون تشخیص میدن😂😐

مگه حالت قرار گرفتن دختر و پسر فرق داره چرا ؟چ

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
فک نکنم هیشکی اندازه ی من استرس داشت.. امروز رفتم ان تی همچی اوکی بود خداروشکر امان از این فکرآی بی ...

چرا اخه منم استرس دارم خیلی دکتر بهم گفت خییلی کم پیش میاد مشکلی باشه بازم نگرانم چیه اصلا این سنو 😞

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
ایشالا ب زودی خدا بهت ی بچه ی سالم بده عزیزم😍

ممنونتم. ان شالله بچه شمام سالم باشه و هرجنسیتی که دوست دارین . باردارم خودمو شوهرم خیلی دلمون یه پسر بچه میخواد . دعام کنین اول سالم باشه بعدم پسر