2777
2789

من تا صفحه چهل رو خوندم 

تأسف خوردم به حال خودم که با بعضی ها هموطن هستم 

طرف وضعش خوب نیست بچه نیاره؟

از اول شما خودتون که دنیا اومدید تو قصر سلطنتی بودید و تاج هم گذاشتن رو سرتون هر روز سوشی به همراه خرچنگ کبابی میخوردید بله درسته 

زندگی ها همه اول خرابه همه چیز که گل و بلبل نیست 

قسط هست بدهی هست همه چی هست 

ولی ادم صبر کنه چهل سالش بشه همه چیش جور بشه بعد بچه بیاره ؟

ادم که زنگوله پای تابوت نمیخواد 

همین حرفا رو هعی تو‌ سر مردم کردید تا همه خانواده ها تک فرزند شدند 

یکم منطقی هم باشیم بد نیست 

حالا این بجتون از صبح تا ساعت یک میوه لاکچری نخوره فشار خونش میوفته ؟

برنامه غذاییش بهم می‌ریزه 

بخدا من بابام دکتره ولی مدرسه فقط نون پنیر می‌بردم که مبادا کسی دلش بشکنه 

خانما یکم انسانیت به خرج بدید چیز بدی نیست هوای همدیگه رو داشته باشیم ادم از فردای خودش خبر نداره ها 

بابای من وقتی ازدواج کرد دانشجو بود به والله اول خونمون پنجره نداشته وقتئ ازدواج کردند اما همه چی کم کم درست شد 

بابام الان پنج تا نوه داره پنج تا سیسمونی کرده دو تا جهیزیه کرده 

منم که هیجده سالمه هنوز و زندگی خوبی داریم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق تا ابد 

بعضیا نمیدونم این هجم از خودخواهی رو چجوری تو دلشون جا میکنن از همچین پدرومادر خودخواهی همچین بچه هایی هم برمیاد دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

والا هی میکن ندارید بچه نیارید والا ما دهه شصتی ها ۵ یا ۶ تا بچه بودیم اکثرا خیلی چیزها هم تو دلمون موند خیلی بهتر از دهه هشتادی ها که یه بچه بودن تو ناز و نعمت بزرگ شدن بودیم البته همه دهه هشتادی ها را نمیگم جسارت نباشه  

منم میگم موقع بچه دار شدن باید این چیزا و در نظر گرفت ولی خب حالا طرف در نظر نگرفته بچه دار شده یا یهو اتفاقی افتاده وضعیت زندگیش دچار تغییر شده ماها باید الان بچشو اذیت کنیم اون بچه چه گناهی کرده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حق تا ابد  بعضیا نمیدونم این هجم از خودخواهی رو چجوری تو دلشون جا میکنن از همچین پدرومادر خودخ ...

واییییی مرسیییی خدا خیرت بددده 

یک نفر داشت می‌گفت خودخواهی بچه اوردی به استارتر 

خودخاه اینجور نوشته بود 😂😂😂😂😂

نمیدونم کلاس چندم بووود 

والا هی میکن ندارید بچه نیارید والا ما دهه شصتی ها ۵ یا ۶ تا بچه بودیم اکثرا خیلی چیزها هم تو دلمون ...

وقتی میگم همه چیز پول نیست و خیلیا متاسفانه نمیفهمن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خاهر عزیزم 

استاتر محترم 

خانوم گرامی 

نه حرف اونا درسته نه حرف شما  

توی این سایت تاپیک زدن بنظر شما باعث فرهنگ سازی میشه؟کاملا اشتباهه هیچ چیز و درست نمیکنه فقط و فقط بحث و دلخوری پیش میاره پس چرا تاپیک میزنین؟

کار از اینکه اینجا تاپیک بزنین و بخاین همه جیو ی تنه درست کنین گدشته 

فقط و فقط باید هرکی با عقاید خودش کنار باید و اگر نقصی داره بپذیره و روش کار کنه اینجا تاپیک زدن چیزیو درست نمیکنه 

لطفا تاپیک نزنین راجب اینا 

بخدا الوچه و توت فرنگی اگ بخاین درحد صد تومنم بخرین اوکیه 

صد تومنم ک پولی نیست 

پس بیاین خاهشا بهم گیر ندیم 

بازم میگم تاپیک زدن چیزیو درست نمیکنه لطفا دیگ ازین تاپیکا نزنین 

باحترام💜

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
واییییی مرسیییی خدا خیرت بددده  یک نفر داشت می‌گفت خودخواهی بچه اوردی به استارتر  خودخاه ...

اتفاقا خودخواه خودش بوده که حاضر نشده یکم ادب و شعور به بچش یاد بده حالا همین بچش فردا بزرگ میشه همچین بزاره کفه دستش نفهمه از کجا خورده فک کرده همه چی همینطوری میمونه