2777
2789

منظورم کار اداریه که صبحا تا ظهر خونه نیستی بچتو مجبوری بذاری خونه مادرشوهر یا مهد که معلوم نیس چطور تربیتش کنن...یا کلا قید کار ادرای رو بزنی تا بچه بزرگ شه بره مدرسه؟

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدم بچم پیش خودم بزرگ شه. اولویتم بچم باشه. گناه داره اخه

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

اگه خیلی به پولش احتیاج دارین اشکال نداره برو 

ولی اگه ک نه فعلا صبر کن تا بچه ات بزرگتر بشه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اگر شغل دارید، بهیچ عنوان از،دستش ندید

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه

کلا قیدشو بزنن

ولی من هنوز ندیدم کسی که از قبل شاغل بوده به خاطر بچه قید کارشو بزنه.ولی درستش اینه تا دوسال اول بچه لحظه ای از والدین جدا نشه تا اضطراب جدایی تموم بشه

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

نه گلم کار درستیه بچه بزرگ میشه شما دستت تو جیب خودت باشه بهتره به خاطر بچه قید کارتون را نزنین بعدا مجبور باشین از آقایی پول بگیرین 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم