2777
2789
عنوان

آنقدر از دیشب تاپیک خیانت دیدم مغزم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 78 پست
خداروشکر به عشق اعتقادی ندارم  همش تاثیر هورمون هاست که بعد ازدواج فروکش می‌کنه و آدم تازه می‌ ...

صحیح-

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من ادمی میشناسم مهندس به سازمان مهم فوق لیسانس خونه زندگی رفتار منش همه چی در ظاهر اوکی ولی ی ...

نمی‌خوام بگم اشتباه میگی ولی چیزی ک با چشم خودت ندیدی باور نکن 

✨🦋🤍I am valuable

ازدواج عقلانی 

ملاک ازدواج: اخلاق خوب و صبرو گذشت- باید زوجین هم کفو هم باشن نه یکی بالا نه پایین 

درضمن اینجور خوندن داستانها باعث شکاک شدن میشه و ذهنت رو درگیر میکنه و احساس میکنید که همه مردا اینجورین ولی در واقعیت اینجور نیست

مشکل اساسی خیانت باید در هردو پیدا کرد هم زن و هم مرد وهمه رو به یک چوب نزنید

خدا شاهده من تو اطرافیانم کسی نیست که متاهل باشه و خیانت نکنه بخدا از ازدواج کردن می‌ترسم چرا جامعه اینجوری شده من چطوری اعتماد کنم و ازدواج کنم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

وقتی ملاک دخترامون ،  رگ دست و قد دومتری و هیکل ورزشکاریه و....اس 

نباید انتظار رابطه های سالم داشته باشیم 

طرف با بد بوی وارد رابطه میشه بعد انتظار تعهد و وفاداری داره 😏

یه نگاه نمیکنه طرف کیه ؟ گذشته اش چیه ؟ 

میگه این دوراشو زده الان دنبال ارامشه 🤧😂 بشین تا برات آرامش فراهم کنه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اینقدر زیاد شده آدم دیگه به هیچکس اعتماد نداره

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

خیانت ربطی با عقل تصمیم گرفتن نداره.ی مردی دیدی سالها وفاداره یهویی دلش میلرزه 

کلا مردا قابل پیش بینی نیستن .خودمون باید قوی باشیم اگه خیانت دیدیم بتونیم فرار کنیم 

.

دخترا حتی شده مهریه نگیرید ولی حق و حقوقتون رو حتما ثبت دفتری کنید من ب همه بدبین شدم 

من هم حق طلاق میگیره هم مهریه 

هرکس قبول نکرد منم رو دست خانوادم نموندم ازدواج نمیکنم ..!

✨🦋🤍I am valuable
من هم حق طلاق میگیره هم مهریه  هرکس قبول نکرد منم رو دست خانوادم نموندم ازدواج نمیکنم ..!

کمتر کسی مهریه قبول میکنه اگ حق طلاق بده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من هم حق طلاق میگیره هم مهریه  هرکس قبول نکرد منم رو دست خانوادم نموندم ازدواج نمیکنم ..!

الان زرنگ شدن پسرا ، یه جور پرتوقع

هم جهیزیه میخوان ، هم مهریه نهایت ۱۴ سکه ، هم اینکه اسم حق طلاق و...نیاری  

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨