2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضیه خیلی پیچیدس مربوط ب دانشگاه میشه ممکنه پای چن نفر بیاد وسط من اصلا این حرفو نزدم نمیدونم کی ب ا ...

خدا لعنتشون کنه

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

مستقیم بهت چیزی گفتن جواب بده

تهمت وغیبت روتوکارنداشته باش

خداوندجوابشون رومیده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
۲۴

عزیز دلم 

دختر قشنگگگگگگ 

اینو کسی داره بهت میگه که خودش قبلا تو شرایط الان تو بوده! 

باید و باید باااااااااید یادبگیری بتونی نسبت به حرف تمااااااااااام اطرافیانت بی تفاوت باشی! بی تفاوت بودن قشنگگگگگگگگ ترین اقدامه! حتی اگع بهت گفته باشن فلان کردی!

خدا شاهده همین اتفاق برام افتا‌د 

ولی انقد خودمو قوی کرده بودم 

که گفتم بیخیال بابا خودم مهم ترم 

بعدشم هیچی نشد 

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
مستقیم بهت چیزی گفتن جواب بده تهمت وغیبت روتوکارنداشته باش خداوندجوابشون رومیده

افرین چهههههههههه قد خوشم اومد از این جمله شمااااا 🥲🥲🥲🥲🥲🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

اسی ببین دوستمون دقیقاااااا راست میگه

افرین چهههههههههه قد خوشم اومد از این جمله شمااااا 🥲🥲🥲🥲🥲🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵 اسی ببین دوستمو ...

😇😇😛😛🤩🤩

قربونت

تجربه زتدگیمه🤪🤪🤪🤪

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
مستقیم بهت چیزی گفتن جواب بده تهمت وغیبت روتوکارنداشته باش خداوندجوابشون رومیده

درستع ولی حسابی داغونم کردن من هرچی ضربه میخورم از رو راستی و صداقتمه واقعا خاک توسرم

افرین چهههههههههه قد خوشم اومد از این جمله شمااااا 🥲🥲🥲🥲🥲🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵 اسی ببین دوستمو ...

سلام دوستم خوبی 

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
درستع ولی حسابی داغونم کردن من هرچی ضربه میخورم از رو راستی و صداقتمه واقعا خاک توسرم

دیگه نباش

تجربه بعدیم

مردم مثل توراستگووروراست نیستن واصلابرای ضربه به توباتودوست میشن

اینا همه برای درس گرفتنه 

درس بگیر تجربه بشه 

همهههه ادما تو زندگی اشتباه میکنن 

یادبگیر یه اشتباهه دوبار نکنی