2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی دوری ازشون ؟🥺 خیلی سخته 🥲

بله مهاجرت کردم الان یکسال و سه ماهه ندیدمشون 🤕🤕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😂😂😂😂فک کن

یهو بچرخم با‌ پشت دست بزنم‌ تو دهنش چی؟ مثلا تو خواب چرخیدم‌ دستم خورده 🤪🤪😜😜

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یهو بچرخم با‌ پشت دست بزنم‌ تو دهنش چی؟ مثلا تو خواب چرخیدم‌ دستم خورده 🤪🤪😜😜

من که الان کم کم هلش می دم . از تخت بیفته پایین چرا منو حرص داد و خودش خوابید 🤣

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
 من که الان کم کم هلش می دم . از تخت بیفته پایین چرا منو حرص داد و خودش خوابید 🤣

😂😂 دمت گرم فقط یهو هل بده طبیعی باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله مهاجرت کردم الان یکسال و سه ماهه ندیدمشون 🤕🤕

خیلی سختهههه ، ماام ی مدت به فکرش بودیم اما همسرم به هیچ وجه نتونست ،میگ نمیتونم دلتنگی و تحمل کنم 

منم احتمالا سختم بود اما چون اون مخالف بود من اصرار میکردم😐😂

ای بابا 

خواب بودم چقنر هم روز خسته کننده ای بود نصف شب دخترم اومده میگه خواب بد دیدم 

کلی بغل و ناز و اینا تا بخوابه دوباره بعد ی ربع میگه نمی تونم بخوابم 

من که بد خواب شدم اون هی میگه نخواب تا بخوابم 

اما امیدوارم خودش بخوابه 

خیلی سختهههه ، ماام ی مدت به فکرش بودیم اما همسرم به هیچ وجه نتونست ،میگ نمیتونم دلتنگی و تحمل کنم&n ...

اره واقعا سخته ولی ارزش داره

استراتژی و سیاست شما رو دوست داشتم 😂😂😁😁🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40