masi_lo مدیر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 505 عنوان خداوکیلی بیاین😂 | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 22 پست اقا چنروز دیگه میخام عقد کنم و بخاطر عزاداری فقط محضریو سادس ینی نه لباس پوشیدنی نه ارایشگاه رفتنی..سوالی که ذهنمو درگیر کرده همون بار اول بله رو بگم یا نه عروس رفته گلاب بیاره و نمدونم چی چیو باید بگن؟؟😵💫😂ینی اگ همین اولین بارو بگم بله ضایع نیس؟🥲 به امید فردایی روشن🌱 1403/02/11 | 03:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
10006016 عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 5733 اخه یجورایی همه عزاداریم ینی وایسم کسی بگه عروس رفته گل بچینه؟؟ تو تازه عروسی تجربه قوم شوهر نداری.... حالا برو یه شاخه بچین بعد بله بگو... چیزی نمیشه... تحمل داری بعدها تیکه بشنوی حتی به شوخی؟ نمیدونم من جای تو نیستم... ولی عروس هرچی باوقارتر سنگین تر رفتار کنه جذابتره سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞
masi_lo مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 505 بنظرم همون بار اول بگو ولی از پدر مرحومت هم اجازه بگیر..اینطور هم میفهمن بخاطر عزای پدر نرفتی کل بچی ... اره خودمم نظرم همین بود میخام بگم به یاد پدرم و با اجازه مادرم و بزرگترا به امید فردایی روشن🌱
masi_lo مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 505 تو تازه عروسی تجربه قوم شوهر نداری.... حالا برو یه شاخه بچین بعد بله بگو... چیزی نمیشه...&nbs ... بله درسته میدونم چی میگین ممکنه حرف در بیارن اما من به این فک کردم که چون فعلا عزاداریمو عقدمم ساده ی سادس اگر بار اول بگم زشت نیس به امید فردایی روشن🌱
11gole_sorkh عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 82 اره خودمم نظرم همین بود میخام بگم به یاد پدرم و با اجازه مادرم و بزرگترا خوبه . ب امید خدا . سر عقد من رو یاد کن عزیزم.
masi_lo مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 505 خوبه . ب امید خدا . سر عقد من رو یاد کن عزیزم. چشم عزیز دل به امید فردایی روشن🌱
سوالیه_ی_شیاه_پوس عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4146 اخه اگه کسی دوبار اولو چیزی نگفت چی میگن. تو صبوری کن تا زیر لفظی هم بگیری😁 کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
پاسکال36 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 5504 چشم عزیز دل بنظرم یکم مکث کن اگه کسی گفت عروس رفته گل بچینه که دیگه تاسه تا برو اگر دیدی کسی صحبتی نکرد همون باراول بگو
masi_lo مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 505 بنظرم یکم مکث کن اگه کسی گفت عروس رفته گل بچینه که دیگه تاسه تا برو اگر دیدی کسی صحبتی نکرد همون بار ... همین کارو میکنم به امید فردایی روشن🌱