2777
2789
من اصلا حسادت نمی کنم

پس جریان چیه

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لباس بارداری هم ببینم حالم بد میشه

😁😁😁😁

والا بارداری و بچه داری تو این زمونه واقعا هم حال بدی داره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
شاید مربوط به جریان زندگیمه. چند وقته می خوام طلاق بگیرم. ولی خیلی چیزا مانعش میشه ولی نمی دونم ...

خب پس حق داری 

هر فکری کنی چه از خوب چه از بد چه مرور گذشته چه افسوس 

امیدوارم زندگی روی خوشش بهتون نشون بده 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
خب پس حق داری  هر فکری کنی چه از خوب چه از بد چه مرور گذشته چه افسوس  امیدوارم زندگی روی ...

آخه اینقدر حالم بد میشه که ببخشید حالت تهوع می گیرم

به نظرم اصلا منطقی نیست

حتی عروسی بهترین دوستم هم نتونستم برم. حتی کارتش رو هم نتونستم ببینم

آخه اینقدر حالم بد میشه که ببخشید حالت تهوع می گیرم به نظرم اصلا منطقی نیست حتی عروسی بهترین دوستم ...

کاش یک سر مشاوره میرفتین 

خدای ناکرده جسمی هم داغون میشین 

افکار ذهنتون زیاد شده بهتون حمله میشه

جدیدا دارم میرم خیلی از شب ها حمله ی پنیک دارم

عزیزم انشالله بلا ازتون بدور باشه 

هیچ کس نمیتونه به اندازه خودت بهت کمک بده 

ورزش کن کتاب بخون 

در فضای بسته قرار نگیر 

هر وقت افکار منفی میاد سراغت اون محل را ترک کن 

گل بکار خودتو سرگرم کن 

ممنونم

مراقب خودت باش