2777
2789
عنوان

چرا

19 بازدید | 4 پست

چرا جو نی نی سایت اینجوریه شاید چون مجازی هست 

تا حرف میزنی یه عده هستن مخالفتشون با بدترین الفاظ میگن 

با کمال احترام ببخشید شرمنده ولی ما غیر از اون تعداد محدود خانم هستیم 

کمی با مهربونی چرا همه عصبی هستن آخه 😁😁😁

منم نظر خودمو میگم شما هم نظرتو میگی دعوا که نداریم من که لجی ندارم نظرت رو یا قبول میکنم یا نه ولی زشته چرا عفت کلام نداریم بعضی ها البته ...

ما قراره مامان ها مادر شوهر و مادر زن های اینده باشیم . اگه نظر من طرز فکر تو رو عوض نکنه عوض نمیشه حتی با الفاظ زشت . اصلا قرار نیست همه حرف های من درست باشه یا حرف های شما .

اگه من نتونم با هم جنس خودم ولو مجازی درست صحبت کنم چجوری می خوام با دختر پسر عروس و دامادم حرف بزنم ؟ نظر شما چیه ؟؟ 

شده  حرفی بزنید تو تایپینکی و یکی شدید ترین حالت مخالفت کنه که بغضت بگیره دلت بشکنه؟؟ 

مدیون دل هم نشیم ، نظرمون بگیم نظر بقیه رو گوش بدیم قرار نیست همه مثل ما فکر کنند خب بزار هر جور دوست داره فکر کنه اگه نتونیم به طرز فکر هم احترام بزاریم به دین هم به پوشش هم نمیتونیم احترام بزاریم . نظرتو بگو  مرسی 😄

من حاضرم جواب بده با عصبانیت بگه فقط جواب بده یه تاپیکی میزنن سوالی میپرسن دوساعت توضیح میدی بعد انگار نه انگار نه جوابی نه چیزی بابا مثلا که چی خیلی شاخی😒زحمت کشیدم نوشتم دوساعت جواب بده😂لااقل لایک کن بدونم خوندی 

من حاضرم جواب بده با عصبانیت بگه فقط جواب بده یه تاپیکی میزنن سوالی میپرسن دوساعت توضیح میدی بعد انگ ...

آخی چقدر کم توقع 😁😁 بهم بگو من حتما میخونم البته دیر به دیر میام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی چقدر کم توقع 😁😁 بهم بگو من حتما میخونم البته دیر به دیر میام 

ولی اون مورد شمام کاملااااادرسته من معتقدم ماحتی دربرابر تک تک حرفها وکامنتامون هم مسئولیم و حق الناسه به گردنمونه اگر دلی بشکنه ویا تهمت وقضاوتی باشه ....همیشه  بااینکه آدم شوخ طبعی ام واکثر جوابام شوخی وخندس ولی سعی میکنم این موردو رعایت کنم حق الناس به گردنم نباشه ...حالا اگر یه موقع ناخواسته دلی شکوندم حلال کنید