2777
2789
عنوان

تنبیه کردن بچه کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 165991 بازدید | 1099 پست
حق میدم یک عهده باور نکنن من خودمم وقتی متوجه شدم اصلا باورم نمیشد زنگ به معلم دخترم زدم زنگ به یکی ...

اونایی که میگن باور نمیکنن و ازین چرندیات معمولا جز همین قشر فرهنگی هستن برای گمراه کردن بقیه از اصل موضوع ، وگرنه همیشه گفتن و میگن حرف راست از بچه بشنو و خودمون هم شاهد همچین موجودات روانی توی جامعه هستیم ، مخصوصا همین سایت 😁

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
چی شد تهش؟! رفت کاری کرد ؟!

از صفحه ۴۲ به بعد بخون کامل توضیح داده اسی 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بچه ی من بود مدیر رو وسط حیاط مدرسه فلک میبستم

قلبم به درد اومد طفلی الان چقدر ترسیده 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یعنی اینو از ته قلبم میگم فردا فقط در حد یه دعوای ساده تمومش کنید ببخشید ولی مادر نیستین....اینو باید دادگاهی کنید اگر شما این حرومی رو تا تو دادگاه کشوندین اونوقت که یه مادره واقعی و یک شیرزن هستین 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اگر بچه ی من بود مدیر رو وسط حیاط مدرسه فلک میبستم قلبم به درد اومد طفلی الان چقدر ترسیده 

بخدا از شدت عصبانیت حالم بد شده من جاش بودم فردا مجبورش میکردم جلوی همه دراز بکشه فلکش میکردم بعد هم تا در آموزش پرورش به خاک میکشوندمش دادگاهیشم میکردم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من باور میکنم توی شهر ما معلم وحشی یه جوری پسر اشنامونو زده بوده ک لباس بچه پاره شده بود با طناب ورز ...

اینکه با طناب بزنه قابل درکه ولی اینکه بره طناب بیاره پاهاشو ببنده فلکه کنه  برای فیلم های عهد بوق هم قفله 

پسرم   
حالشو قشنگ گرفتم  ببخشید بخاطر فضای مجازی نمیتونم اطلاعات بدم

شکایت کردین یانه اینو میخوام بدونم

اسی اگه نری اون مدیرو جرررش ندی...اون مدرسه رو خراب نکنی روسرش،شکایت نکنی ازش مادر نیسی...شوهرتم همینطور..وای که دارم از شدت عصبانیت دندونامو رو هم فشار میدم فقط

باور کن خوندم قلبم یه جوری شد اون مدیر روانی بوده چی بوده کاش اونموقع که بچتون اومداز اون حالش فیلم میگرفتین میبردین میذاشتین جلوی آموزش و پرورش من باشم یعنی اون مدرسه رو پلمپ نکنم یا اون مدیر رو اخراج نکنم آروم نمیشینم مگه قدیم هست که بچه رو بزنن یکی دو هفته پیش تو یه سایتیخوندم مدیر یه پسر بچه ۱۳ ۱۴ ساله رو با یه سیلی زده بوده اخراجش کرده بودن تو هم حتما پیگیر شو خدایی نکرده  بچه من بود فکر کنم همونجا سکته رو میزد به چه حقی اینکارو کرده 

اسی برای کدوم شهری  چراشوهرت کاری نکرد امروز خواهرم تعریف کیکرد یکی از بچه های پیش دبستانی ناخ ...

شوهرم بیشتر مواقع ماموریته بخاطر شغلش نمیتونه هر روز باهام بیاد ولی پشتم رو داره هوامو داره اتفاقا پیگیر هست میگه کوتاه نیایی 

اول سال هم سر اشتباهی که مدیر کرده بود و ثبت نام دخترم به مشکل خورده بود شوهرم خودش خیلی قاطی کرده بود سرش