2777
2789
عنوان

تنبیه کردن بچه کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 165991 بازدید | 1099 پست
عزیزم من باور میکنم توی مدرسه دخترم همچون معاونی بود سه تا از بچه هارو کتک زده بود یکیشون تایه ساعت ...

حق میدم یک عهده باور نکنن من خودمم وقتی متوجه شدم اصلا باورم نمیشد زنگ به معلم دخترم زدم زنگ به یکی از معلم های دیگه زدم از چند تا از مادر های همکلاسی های دختر پرسیدم چون رفته بودن خونه تعریف کرده بودن حتی اونا هم باور نکرده بودن حرفای بچه خودشون رو گفته بودن مگه میشه این همه خشونت چندبار از بچم پرسیدم بغلش کردم بوسیدمش گفتم دختر قشنگم هر اتفاقی افتاده بگو من هواتو دارم نترس خودم کنارتم نمیزارم کسی اذیتت کنه اینقدررررر باهاش حرف زدم تا کامل برام توضیح داد حرفش با بقیه یکی بود همشون تایید کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم‌صفحه

صفحه ۴۲ بود انگار عزیزم

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

اگر واااااقعا مادر دلسوز باشید دادگاهیش میکنید یعنی واقعا اگر بچتون براتون مهمه نه تنها فقط برید رو سرش خراب کنیداااا کاری میکنید که دادگاهی بشه اگر اینکارو نکنید واقعا دلم برای بچه میسوزه که مادرشم پشتش درنیومد این فقط باید دادگاهی بشه ولاغیر

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

با پدر و مادر اون دختر هم صحبت کن

بگید یکم رو تربیت بچه تون کار کنید

بخشدار هستی که هستی خون دخترت از بچه های ما رنگین نیست که

بابای من معلمه یه همکلاسی داشتیم که پدر و مادرش معلم بودن مامانش رو می‌شناختن وقتی نوبت نظافت میشد به اون میگفتن تو بشین بعد منو چندتا از دوستام میرفتیم نظافت،

بابام چون واسه بازرسی از اداره میرفت اون مدرسه میشناختنش،

یه بار منو انداختن کلاسی که بچه هاش شلوغن بابام زنگ زد کلاسم رو عوض کنه ناظم گفت بفرستم کلاسی که نعیمه هست؟

بابام گفت خیر خانم بین اون و دخترم تبعیض قائل میشید ناراحت میشه قشنگ دیدم ناظم رنگش پرید

این موضوع رو هم مطرح کنید تا بچه ی شما و بقیه بچه ها اذیت نشن بابت این تبعیض

چی شد تهش؟! رفت کاری کرد ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اسی تا آخرش برو 

درسته که این اتفاق بد برای دخترت افتاد و با یادآوریش بعده ها حالش بد میشه ،اما حداقل از اینکه تو تا آخر پیگیر بودی و حقش رو از اون مدیر بی کفایت گرفتی حس خوبی میگیره

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
فقط اونایی ک این چرت و پرت رو باور  کردن مگه میشه  چوب بیارن وسط کلاس  دروغ بودت تا چ ...

من خودم کلاس چهارم بودم یه معلم حروم زاده داشتم بخاطر اینکه مشق هامو ریز نوشته بودم موهای بلندمو دور دست هاش پیجید از ته کلاس آورد اول کلاس از ترس شلوارمو خیس کردم فکر نکنی سنم زیاده ۲۵ سالمه از این حروم زاده ها زیاد هست 

چی شد تهش؟! رفت کاری کرد ؟!

اره عزیزم 

امروز رفته اسی، رفته هم مدرسه و سرو صدا کرده هم اداره آموزش پرورش 

فقط اونایی ک این چرت و پرت رو باور  کردن مگه میشه  چوب بیارن وسط کلاس  دروغ بودت تا چ ...

من باور میکنم توی شهر ما معلم وحشی یه جوری پسر اشنامونو زده بوده ک لباس بچه پاره شده بود با طناب ورزشی رد کبودی ها رو بدن بچه بود بعد اخرشم اومد یه معذرت خواهی کرد وتمام  البته فقط این پسر بچه نبوده من  پسر برادرم شنیدم ک معلم اوناهم بوده وخودکار وخط کش سمت بچه ها پرت میکرده  خدالعنتشون کنه ک باروح وروان بچه هامون بازی میکنن

از حرصم سرم درد گرفت خدا لعنتش کنه اشغال عوضیو 

چند ماه پیش هم به پسرم تهمت زدن که گوشی آورده معاون عوضی به پسرم سیلی زده پسرم هم نگفته بود بهم دو سه ماه بعدش بهم گفت منم دیگه کاری از دستم برنمیومد خیلی ناراحت شدم الهی دستاش بی جون بشه دستش به پسرم خورده پسرم تو مدرسه جم از ترسش میگه مامان انگار جهنمه بچه ها رو جوری میزنن که نگو چند روز پیش هم یکی از بچه ها تو حیاط تشنج میکنه پسرم میگه دیدم همه دارن نگاه میکنن منم رفتم تو دفتر داد زدم یکی از بچه ها داره میمیره میگه از کتک هم نترسیدم 

مدرسه دولتی افتضاح شده خدا لعنتشون کنه