2777
2789
عنوان

فیبرومم گم شده😁😁

313 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. دوسال پیش توی سونو بارداری دکترم متوجه شد یه فیبروم دوسانتی دارم و گفت مشکلی نیست. دوباره پارسال رفتم سونو و اون فیبرم سر جاش بود هنوز.ـ حالا دیروز که رفتم سونو داخلی دکتره هر چی چک کرد ندید و بهم گفت فیبروم نداری😐😐😐

یعنی چی شده؟ 

گفتم میشه خود بخود خوب شده باشه؟ گفت نه، من چیزی نمیبینم تو اصلا فیبروم نداری

منظورش این بود که احتمالا اون دوتا دکتر اشتباه کردن. 

حالا بدجور توش موندم، یعنی چی شده بچه ها؟

مگه میشه فیبروم غیبش بزنه اخه

منم دارم . تو همه سونوهام بود تو يكي هر چي گشت از رو دلم نبود دكتر واژينال سونو كرد گفت هست.

ولي فيبرم بعد بارداري كوچيك ميشه كلا

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
منم دارم . تو همه سونوهام بود تو يكي هر چي گشت از رو دلم نبود دكتر واژينال سونو كرد گفت هست. ولي في ...

عزیزم من بعد از بارداری رفتم سونو واژینال و گفت دوسانته.

این اخریه هم سونو واژینال رفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دارم . تو همه سونوهام بود تو يكي هر چي گشت از رو دلم نبود دكتر واژينال سونو كرد گفت هست. ولي في ...

توی نت خوندم توی دوره ی بارداری امکان داره بزرگ بشه که

عزیزم من بعد از بارداری رفتم سونو واژینال و گفت دوسانته. این اخریه هم سونو واژینال رفتم

پس باز كوچيك شده محو شده . من كه اصلا نداشتم يهو تو بارداري سبز كرد اونم به چه بزرگي ولي من خوندم كه هورمونهاي بلرداري بره خودش ميره . خدا رو شكر  كه الان نداريش شرش كم شده

منم دارم 

ولی چرا دکترا تو سونوهای بارداری اسمی ازش نمیبرن

به جز کلی سونوی معمولی سه بارم سه بعدی رفتم

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

پس باز كوچيك شده محو شده . من كه اصلا نداشتم يهو تو بارداري سبز كرد اونم به چه بزرگي ولي من خوندم كه ...

مامانمم میگه خداروشکر که رفته، ولی من نمیدونم چرا استرس دارم، میگم شاید کنده شده رفته یه جای دیگه

توی نت خوندم توی دوره ی بارداری امکان داره بزرگ بشه که

آره ديگه منم ميگم كه هورمونها برن اونم ميره . مال من اصلا تو بارداري ظاهر شد تو هفته ٧ ولي تو ان تي دكتر نتونست پيداش كنه باز سونو واژينال دكترم گفت نه سر جأشه

منم دارم  ولی چرا دکترا تو سونوهای بارداری اسمی ازش نمیبرن به جز کلی سونوی معمولی سه بارم سه ...

چون رشد زياد نداشتن و  مانع جنين نبوده خدا رو شكر . 

مامانمم میگه خداروشکر که رفته، ولی من نمیدونم چرا استرس دارم، میگم شاید کنده شده رفته یه جای دیگه

نهههه اون خود ديواره رحمه كه رشد تا بجا كرده كنده شدني نيست كه