2777
2789
عنوان

شخصیتم خورد شده کمکم کنید

75 بازدید | 5 پست

سلام خانما لطفا کمکم کنید

من ی خانم ۲۵ ساله هستم و رابطم با خانوادم بد نیست ولی از بچگی خیلی افسرده بودم و کلا از همون بچگی حال روحیم خیلی بد بود همیشه تنها بودم و هیچ دوستی نداشتم 

چند روز پیش به اصرار مامانم رفتیم خونه ی مامان بزرگم داییم و زنشون که تازه باهم ازدواج کردنم اونجا بودن خلاصه چند دقیقه گذشت شروع کردن که مگه رشته ای که تو رفتی شد رشته هنرم مگه چیزی از توش در میاد کلا هر استعدادی من دارم گذشتن وسط و شروع کردن به مسخره کردن علایق من اینکه برادرت رفته مهندس شده بهش میگن آقای مهندس تو چیکار کردی تو قراره چی بشی از بچگی هم همین طور بوده من همیشه وقتی میرفتم خونه ی مادر بزرگم منو نصحیت میکردن که تو که خنگی تو که چیزی نمیشی باید تلاش کنی هنرو نویسندگی که نشد علاقه اینا سرگرمیه خانوما این دفعه بعد از چندین سال خیلی شکستم وقتی مهمونی تموم شد در اومدم به مادرم گفتم من مثل برادرم تنهات نذاشتم هیچوقت و همیشه توی مهمونی ها شرکت کردم با اینکه خودت میدونستی چه شکلی غرور منو خورد میکنن گفت تو که شخصیتی نداری 😭😭خیلی خسته شدم 

امان ازین ادمای بیشعور ک کارشون برابر با کشتن ی ادمه

منم از بچگیم از بس بهم گفتن زشت ک اصلا اعتماد بنفس نداشتم دبیرستانم ک تموم شد تا دو سال خودمو توو خونه زندانی کردمو پامو بیرون نذاشتم ،خجالت میکشیدم از زشتیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین تو جای خودت زندگی میکنی اونم فقط ی بار ،خلاصه ک وقتی میبینی ازارت میدن ازشون فاصله بگیر ، کاری ...

مرسی عزیزم حالمو بهتر کردی امیدوارم همه از آدمای سمی فاصله بگیرند